0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (445 puan) tarafından
Arkadaşlar ben üniversite sınavına girmek istiyorum 2 yasinda çocuğum var ondan arta kalan veya uyuduğu zamanlarda callisabilirim ama ben nerden basliycam neler planlayıp nasıl calisabilirim birde yardımcı kitaplarım yok hangi kitapları uygun fiyata nerden alabilirim bilgisi olan varmi

7 Cevaplar

0 oy
(445 puan) tarafından
Bu arada yaşım 35 geç kalmış sayılmam diye düşünüyorum ama
tarafından
25 yaşinda herşeyden hevesi giden ben
(445 puan) tarafından
Varsa hayallerin hedeflerin peşinden git canım ben çok heves ettim aslında bende vazgeçmiştim ama kırk yaşında bı bayan vardı dediki ben üniversite sınavına giricem 4 yıllık okiycam dediği gibide 4 yıllık kazandı okuyor o 40 yaşında okuyorsa bende yaparım dedim çok heveslendim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce bu seneki ayt tyt konularına bak hangi konular olduğunu öğrendikten sonra o konu youtubede ders videolar izle  o konu bitince konunun testini çöz diğer konuya geç onun testini çöz hepsini bitirince tüm konularin testini çöz 
(445 puan) tarafından
Tamam canim çok teşekkür ederim
0 oy
(1,052 puan) tarafından
YouTube yaz tyt Türkçe  diye video dersler çıkacaktır onların kitaplarını alin yazmak ile uğraşmayın sonra ayt yazın (hangi bölümden göreceksiniz) onunda video dersleri var onların kitabını alin mesela tyt matematikte İlyas güneş var ders anlatımı güzel onu dinleyin kitaplarını alin Bende 28 yaşındayım bana çok geç geliyor:( çalışmak çok zor 
(445 puan) tarafından
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için evet çalışmak zor ama çok heves ettim
0 oy
(340 puan) tarafından
Öncelikle adına çok sevindim cnm benim ben lise bitirip evlenmistim 4 yıllık evliyim eşim uzman cavustu evlendikten sonra daha doğrusu 2 bebeğimiz olduktan sonra bı karar aldık onlara daha iyi ebeveyn olmak için aynı anda çalışmaya başladık test kitabı aldım trendyoldan konu anlatımlı ve ikimiz birden doping hafızaya kayıt olduk geçen sene kızım 1 buçuk oğlum 2 buçuk yaşında eşim astsubaylıga hazırlandı ben de üniversite sınavına eşim kazandı elhamdülillah geçiş yaptı şuan eğitimde ben de 4 yıllık Türk Dili ve edebiyatı öğretmenliği kazandım bu sınavda yerleştim çok şükür isteyince oluyor yeter ki iste kitaplar ve başlamak çok kolay bu arada 22 yaşındayım 
(445 puan) tarafından
Bu doping hafızayı çok gördüm ama açıkçası bende bilmiyorum ama arastiricam
(340 puan) tarafından
Para yatırdık kayıt. Olduk derslere girdik bire bir ilgileniyorlar ve kitapları var yani bildiğin uzaktan eğitim ama 7 24 ve sadece teke tek iletişim var grup halinde değil ben çocukları uyutup gece eşimle nobetteyken girdiğimizi bile hatırlıyorum çok işe yarıyor eğer maddi gücünüz varsa durmayın alın kızlar
(654 puan) tarafından
Nerden nasıl kayıt yapılıyor ücreti ne kadar bilgi verir misiniz
(340 puan) tarafından
Biz geçen sene kayır olduk temmuz gibiydi üniversite sınavına kadar sürdü aylık iki kişi 3bin ödedik kitaplar dahil
(340 puan) tarafından
Bizimki full paketti ondan biraz pahalıydı Google üzerinden iletişim numarasına ulasabilirsin
0 oy
(9,109 puan) tarafından
YouTubedan hoca araştır. Ordan hangi bölümden sınava girmek istiyosan o derslere yoğunluk ver. Güncel soru bankalarını al. Bikac yayınin soru bankalarını bitirmeye calis.. farklı soru tipleri görmek açısından.
(445 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bu önerilerini yapicam
0 oy
(654 puan) tarafından
You tube dan önce konu anlatımı dinle sonra soru çöz birkaç farklı kitaptan testi kolaydan zora doğru iki üç tane al önce kolaydan başlayıp sırayla zira doğru soruları çöz çözemediğin soruları çözdürüp anlamaya çalış ama en önemlisi o matematikten İlyas güneş var hoca güzel anlatıyor Türkçe için de kadir gümüşü öneririm bende girmek istiyorum 2 yaşında kızım var benim de 22 yaşındayım:))
(445 puan) tarafından
İnşallah sende girersin canım söylediğin hocaların isimlerini aldım youtubedan bakicam canım önerin için teşekkürler
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Valla canım 3 sene önce korona da girdim ve şunu söyleyebilirim ki sözel misin sayısal mı bilemem ama sözel ise bence bir tane  Türkçe bir tane de edebiyat almalısın 

Ben sözelim mesela full edebiyat çalıştım yazar eser ezberle onlara bak çünkü ayt de edebiyat sözeller için çok önrmli az bilet matematik yaparım dersen az yapraklı matematik soru bankası alabilirsin 

Korona yüzünden edebiyatta Türkçe sormuşlardı bize edebiyat namına bişey yoktu çok üzülmüştüm 

Türkçe zaten okuduğunu anlama bir de dil bilgisi full böyle gidiyor 

Edebiyat yazar eser 

Az bişey internetten de coğrafya tarih baktın mı tamamdır bence
(445 puan) tarafından
Ben sozelciyim canım ama dediğim gibi matematik sıfır bende 7 8 net yapsam iyi olur diyorum senin dediğin gibi az yapraklı matematik işime yarar galiba inşallah iyi bı puan alirim
(2,203 puan) tarafından
Alırsın canım dediği  gibi eksik olanı pekiştir çok yapraklı şeyler aşma az al o yeter biraz kavrarsın
(445 puan) tarafından
Aynen canım öyle yapicam zaten sağol tarih cografyayida internetten notlar çıkarırım
(2,203 puan) tarafından
Aynen canım bende benim posttan sana yazıp çıktım şimdi burdan cevap vereyim bende öyle yapıcam
(2,203 puan) tarafından
Tarih coğrafya netten bskıcam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 79 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 2801 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu