0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (2,755 puan) tarafından

Aynı durumu yaşayan ya da bir bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen :(

Oğlum 38 aylık 3 yaşını geçti yani. Yaklaşık iki ay önce tuvalet eğitimi verdim bir hafta da hallettik. Başlarda gece yapmiyordu, hatta şaşırdım çünkü normalde gece çok çişini yapıyor. Sonraları sürekli gece yapmaya başladı. Bir dönem uyuduktan sonra bezledim uyanmadan aldım biliyorum doğru değil ama mecbur kaldım. 

Çünkü gece tuvalete götürüyorum asla yapmıyor çok ağlıyor. Şuan yine bezlemiyorum. Tuvalete götürüyorum ağlıyor bir saat kadar sonra uykuda tekrar yapıyor.

Kaka zaten başından beri sorun korkuyor yapmak istemiyor son dkya kadar sonunda altına yapıyor. Başlarda yine bir tuvalete bir altına yapıyordu şimdi asla tuvalete yapmak istemiyor.

Uzun oldu ama şaşırdım kaldım artık ne yapacağımı.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı 
(2,755 puan) tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
(5,163 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi çok zormuş bende şu an başladım kızıma ilerleme yok bende ne yapacağım bilmiyorum çocuk istemeyince olmuyor ya 
0 oy
tarafından
Bizde bı ileri bı geri döngu içindeyiz aylarida aynı cocuklarin bı bakiyorum çok iyi gidiyor bı bakiyorum altına yapmiş internette 6 ayda tam oturur eğitim yaziyor
0 oy
(3,071 puan) tarafından
Seninle hemen hemen ayni durumdayim. Cis konusu bizim normalde kakasini altina yapiyor. Birkac kez lazimliga yapti kalkti bakti gidip koltugun kenarina cokup yere yapti. Neden boyle yapiyor bilmiyorum. Bende cozumsuz kaldim
(2,755 puan) tarafından
Oyu ne kadar zormuş gerçekten canım. Bir de gece olayını cozebilsem
0 oy
tarafından
Canim benim de çok korkuyordu büyük tuvaletinden hatta burda da post açtım Allah razı olsun bir arkadaş bana taktik verdi bezini lazimliğinin üstüne koydum oturup yaptı öyle alıştı yapınca da beraber klozete doktuk sifona bastık ödül verdim öyle öyle alıştı çok şükür 

Çişini de uyumadan önce çok sıvı verme benim de ilk gün kaldırdım yapmadı ağladı kıyametler kopardı yatağına aldığım gibi aradan 5 dakika geçti bir baktım altına yapmış üstünü başını değiştirdim o gün bugündür birdaha kaldırmadım maşallah ilk ve son oldu yapmadı altına da  birdaha 

ağladı inat etti o gece o yüzden kaldirmadim artık birdaha 
(2,755 puan) tarafından
İnan aynilarini deniyorum canım. Az önce bir saat uğraştan sonra yaptı kakasını oyunla falan babası kandırdılar.
Dediğin gibi yapıyorum akşam çok sıvı vermemeye çalışıyorum ama yine de yapıyor. Üzülüyorum usuyecek diye.
tarafından
Bağlama canım bir de öyle denedin mi altına alez ser bakalım çok zor bir süreç yaa
(2,755 puan) tarafından
Denedim kuzu denedim yapıyor malesef

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 242 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 2323 (2,170 puan) tarafından soruldu