0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından

Kızlar mutfağımda böyle küçük böcekler var ev yeni yapıldı temmuzda taşındım bu böcekler nerden geliyor olabilir 

image

10 Cevaplar

+2 oy
(9,640 puan) tarafından

Bian o noktalama desenlerinide hep böcek sandim:D

(277 puan) tarafından
O yüzden daire içine aldım çünkü benziyorlar :)
(1,278 puan) tarafından
Aynen ilk girdigimde bende öyle sandım :)
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Tahta kuru mu acaba 
(277 puan) tarafından
Bilmiyorum sadece mutfağımda var ocağın etrafında çıkıyorlar genelde
(5,233 puan) tarafından
Allah allah delik falan bi yer varmi
(277 puan) tarafından
Delik yokta duvardaki fayansin macunu dökülmüş acaba ordan mi çıkıyorlar
(5,233 puan) tarafından
Bilemedim canım ilaçlama yaptır o tarafa bence sonuçta yemek pişirme alanı hijyen olması gerek
(277 puan) tarafından
Midem bulanıyor ya yemek yapmak bile istemiyorum şahsen ben birinin mutfağında görsem yemek yemem o evden temizledikce çıkıyorlar anlamadım ya bide ufak ufaklar iğrenç şeyler
(5,233 puan) tarafından
Gerçekten öyle ama bi ilaçlama yap cnm
(277 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım küçük bebeğim var ve 20 aylık da oğlum var onlara zararı olur mu ilaçlama yaparsam
(5,233 puan) tarafından
Evde bulunmuycaksiniz 1 gün canım yoksa olmaz oyle
0 oy
tarafından
Bundan bı kaç gün önce oturma odasında iki tane mutfakta üç tane görmüştüm onları aldım attım daha da görmedim dışardan mi geliyorlar acaba
(277 puan) tarafından
Yok dışardan sanmıyorum çünkü sadece ocağımin etrafında varlar sanırım fayansin macunu düşmüş ordan çıkıyorlar çünkü o civarda varlar
tarafından
Valla olabilir benimde mutfağım yeni yapıldi macun falan var alakası olabilir bn daha görmedim ama kayboldu
0 oy
(2,209 puan) tarafından
Bu susam böceği 
(3,637 puan) tarafından
Neye geliyor peki susama falan mı
(277 puan) tarafından
Nerden geliyor olabilirler
(2,209 puan) tarafından
Hayır kuru çiçek yapraklarina nemli şeylere sadece çok sıcaktanda olabiliyor iki senedir yazın en yaygın böceği fena ısırıyor üstelik
(277 puan) tarafından
Evimde hiç çiçek yok ama Mersin'de yaşıyorum ve çok sıcak
(2,209 puan) tarafından
Evet çok sıcaktan oluyor evin yakınlarında arsa bağ bahçe gibi şeyler de varsa yandın zaten kaç ilaçlama şirketleriyle konuştuk bu sene çok yaygın diyor hepsi uçuyor bir yerde konup kalıyor aynı bir susam gibi gerçekten birde hemen çoğalıyor
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Yorumlarda macun sökülmüş yazmışsın da bence kesinlikle ondan kaynaklıdır komple kazinip yeniden silikon çekilse iyi olur çünkü benim banyomda da aynı problem vardı silikonu yeniden çektik sorun çözüldü 
(277 puan) tarafından
Sadece orda olunca ve macunun söküldüğünu görünce bende büyük ihtimalle ordan çıktığını düşündüm
(1,070 puan) tarafından
Onun altından çıkıyorlardir dediğim gibi yeniden silikon çekilirse daha cikmazlar
(277 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(307 puan) tarafından
Kız bemdede var süpürüyorum siliyorum gitmiyo her gün bitane görüyom 
(277 puan) tarafından
Niye acaba ya
0 oy
tarafından
Benimde oldu meğerse una gelmişler temizledim kurtulduk 
(277 puan) tarafından
Unum yok benim bugün olduğu civardaki dolaplarima baktım küp şeker felan vardı attım onları ama yine çıktılar
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Susam böceği canım tütün bocegi de deniyor bakliyatlardan çıkıyor kontrol et bakliyatlarini bı ara bende de olmustu
(277 puan) tarafından
Çıktığı yerde bakliyat yok ama o civarda yok bakliyatlarimi hava sıcak kurtlanmasin diye buzdolabına kattım hep
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Çok mu sanki camdan yada balkondan gelen tek tük bocekelre benziyo ama için rahatlasın evi ilaçla yada ilaclatir bn yaptı baya memnun kaldım 
0 oy
(2,061 puan) tarafından
2 haftadır benm banyomda da cikiyo canm ya 
(277 puan) tarafından
Ya keşke banyomda çıksaydı da mutfağımda cikmasaydi iğrenç ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 260 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,374 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 857 göst.
6 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 370 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,398 puan) tarafından soruldu

410,741 soru

12,358,945 cevap

41,321 kullanıcı

Kategoriler

...