Ben oğlumu hastahaneden 6 aylıkken çıkardığımda (çok kötü hastalanmışdı 15 gün kaldık orda kusdu batırdı her yeri 1 tek giysim bile kalmamışdı inanın ve ben atlet -pantalonla gezdim onuda kusdu batırdı ve ben giysilerimi yudum orda doğrudur sulu sulu giydiyim için sabahsıda çıkacakdık zaten hastahaneden onun içinde giysi falan istememişdim evdekilerden ,uykusuzluk bi yana zaten uyyamıyordum bebeğim öyle olunca bide böyle bir durumu kaldıra biliyordum kimsede bana giysi vermedi oysaki her kesde görüyodu ıslak kıyafetlerle gezdiğimi ..... ) eve geldiğim günü yemeğimi yedim kalktım odama, bilmedim nasıl yemek yediğimide bebğimdeydi aklım ona baka baka çiynemeden yuttum resmen yemeğimi ...kalkar kalkmaz sancılandım akşamı ambulans geldi iyne falan vuruldu ve ben ateşlendim çok fena hastalık geçirtdim 3-4 gün kaynanam yanımda benimle bir uyudu bebeğime o bakdı .Doörudur yaptığı her şeyi öve öve her yerde konuşur ve ben bu huyunu hiç sevmem ama yinede hep diyorum hakkını helal etsin çok sağolsun elimden tutdu o 3-4 gün çok yoruldu ettiklerin hiç bir zaman unutmam ALLAH var...Yani böyle bu gibi durumda çok benimle bir yatakda uyuması olur başkada o hastalansa baakrım ona onunla uyurum neden olmasın.Başka da eğerki ihtiyaç varsa neden uyumasınki napıcakki bana uyorsa yanımda ...