Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
2 senedr yaptığımı göremeyen kayannam!!
0
oy
255
göst.
25 Eylül 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Birhilall
(
1,454
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar dün kaynanama erişte yaptık. 2 komşusu geldi ben gorumcem bide kaynanam vardı. Komşusu dedi ki benim gelinde öğrense de beraber yapsak ama. Onlar hiç yapmadığı için bilmiyor dedi. Oda 2 aylık evli. Neyse işte ben kahvaltı sofrasını kaldırırken onlar yapmaya başladılar. Kaynanam bi yandan bana diyor ki sende bak öğren ince kes biliyon mu. Bende zaten biliyorm ki dedm şurayı bi yikaym geliyorm dedim. Ben biraz kestm tepsiye koydm. Legene dökmesi iicn kaynanama verdim. Bak anne iyi olmuş mu diye. Güzel ama arada kalın yapmışsn dedi. Ordan o benim gelinde öğrense diyen komşusu da e o kadar da olur canim sende dedi. Yine ayse yengeden iyi yapmış dedi. Diğer komşu ayse de. Valla siz bana diyodnz gelinle nasl anlaşacaksn biseyini beğenmezsn diye sen begenmiyosn gayette güzel kesmiş dedi . Sonra kaynanam da güzel kesmişsn annem.guzel böyle devam et dedi. Ya ben 2.5 senedr evliym. 2 senedr de yaparz erişteyi . Hiç mi görmedin benm.nasl yaptığımı da bana diyosun ki öğren ince yap. Gerçekten anlamıyorum ya ne kusur bulmayi seviyo bu kaynanalar. Umarım.bi benmki böyle degildr
tavsiye-fikir
dertleşmek
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
25 Eylül 2023
geldimikapaksesiii..
(
9,624
puan)
tarafından
cevaplandı
Iyi de sen ona niye güzel olmuş diye soruyosun ki sen öyle sorduğun için oda bi açığını bulup ezmeye çalışmış milletin yanında
25 Eylül 2023
Birhilall
(
1,454
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya bende hani baksn diye dedm bana djyor ya ince yap diye bende güzel güzel yaptm soraym dedm oda tabi hiç der mi güzel diye hemen bi kusr bulma peşinde
25 Eylül 2023
geldimikapaksesiii..
(
9,624
puan)
tarafından
yorumlandı
Tek olsaydınız böyle bi tepki vermezdi işte başkaları var diye kusur aramaya çalışmış kendini göstermeye çalışmış
25 Eylül 2023
Birhilall
(
1,454
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet ama o Kadın da susturdu kaynanami :))
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
25 Eylül 2023
Maviecem
(
3,317
puan)
tarafından
cevaplandı
Guya baskasinin yanında artislik yapmaya çalışmis. Ama helal olsun o kadinlara da susuturmus. Kimi de gaza getirir böyle. Ama bu tarz durumlari herkes yaşar canım kafana takma ben neler yaşadım bi bilsen off
25 Eylül 2023
Birhilall
(
1,454
puan)
tarafından
yorumlandı
O kadın daha neler dedi kaynanam a da onu yazmadm :))
25 Eylül 2023
Maviecem
(
3,317
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla helal olsun seviyorum böyle seni konuşmak zorunda birakmayanlari. Ben yillarca çalıştım kaynana kendi gorumcesine şey dedi benim yanimda ben ne bileyim yillardir çalışınca yemek yapamaz sandim dedi. O kadar börekler yapariz 40 yasinda kızı da domuşup oturdu. Daha bi eline saglik duymadim. Suan konusmadigim icin kafam rahat
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2023
Kubra0666
(
2,655
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimki bana çay demlemeyi biliyo musun demişti çay tiryakisi bi aileden gelmem dışında sorun yok ☺️☺️ bunların hepsi cins canım öz annem bile aynı illa bi kulp takacaklar
25 Eylül 2023
Birhilall
(
1,454
puan)
tarafından
yorumlandı
Allahim Ya Rabbim.. Ya bilmiyorsa da öğrenilir ne var ki bunda. Yok ya bu kaynananlar hep ayni
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2023
Realisthanim
(
2,544
puan)
tarafından
cevaplandı
Bazı insanlarin bize yaptiklari kendisi ile alakalı olan şeyler yani kasıtlı degil, hedef sen degilsin. O öyle, agzinla kuş tutsan başka bahane bulur. Olduğu gibi kabul et, görmezden gel ve eline saglik herkeste uğraşmaz öyle işlerle ;)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2023
tugba6135
(
5,221
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendini kimseye göstermek ıspatlamak zorunda değilsin kaynanada çok takılacak bi insan değil. Çok iyi kaynanalarda var ama çoğuda bele cins işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2023
BirbalAnnesi
(
17,886
puan)
tarafından
cevaplandı
Geline iyisin deyip takdir etseler ölürler ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2023
Fatmanur&kadir27
(
698
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla canım kimse kusura bakmasın kimseye iş beğendirmek zorunda değiliz ben olsam ayak parmağim kalınlığında dorardım alın size erişte derdim saygısız biri değilim ama ben bişi yapıyosam helede anne bak güzel yapmışmıyım diyosam güzel bi cevap beklerim gerçi zate ben bunun yüzüne kaynanamla bakkala bile gitmem ne hali varsa görsün
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
323
göst.