+6 oy
1,408 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

hıc istedıgım gıbı olmadı, yazı kreması eridi sıcaktan :( kaydı gitti yazılar, yine de kendı aramızda kutlayacaktık zaten idare eder dedım susledım :) Sizce nasıl? 

31 Cevaplar

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Kız çok güzel n kusuru arıyorsun. Tadı da güzel mi :)))) Ellerinize sağlık. İslamla huzurla yeni yaşları olsun inşAllah
-Reklam-
0 oy
(14,612 puan) tarafından

Çok güzel olmuş :) iyi doğmuş prenses :)

0 oy
tarafından
Mükemmel olması şart değil bence çok hoş el emeği olması. resimlerde görünce ilerde dersin bunu ben yaptım diye çocuğun mutlu olur. Gayette iyi olmuş ben yapamazdım bu kdar doğum günüde kutlu olsun minnosun:) 
0 oy
(883 puan) tarafından
Çok güzel duruyor bence emek akıyor resmen. Mutlu yıllar kızımıza rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
0 oy
(680 puan) tarafından
Bence çok tatlı olmuş. İyi ki doğmuş prenses. Nice mutlu yaşları olsun inşallah ♥️
0 oy
(87 puan) tarafından
Ben bunun çeyreğini yapamam yine iyi yapmışsın, güzel olmuş 
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık ❤☺iyiki doğdun Duru
0 oy
(435 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım çokta güzel olmuş resime bakınca hazır sandım ama yorumlara bakınca yaptığını gördüm emeğine sağlık 
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Nice yaşların olsun inşallah çok güzel olmuş afiyet olsun şimdiden ❤️☺️
0 oy
(608 puan) tarafından
Görünüş olarak gayet hoş duruyor bence hele ki evde bu kadarını yapmış olmanız bile büyük bir şey bence. 

İnsan yapa yapa öğrenir bazı şeyleri tecrübe edeceksin Bi iki hatan olur başka zaman düzeltirsin. Mutluluğunuz daim olsun. 

Şu diğer laf kalabalığı yapanlari da pek umursama kendileri kendini sütten çıkma ak kaşık sananlardir. :)) 
0 oy
(9,589 puan) tarafından
Çok görünüyor canım.. 

Güzel yaşları olsun sağlıkla sizlerle Allah karşısına iyi insanlar cikartsin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
24 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 306 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
8 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde B. Sema (575 puan) tarafından soruldu

408,514 soru

12,274,650 cevap

37,703 kullanıcı

Kategoriler

...