0 oy
260 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (321 puan) tarafından
Tavuk çorbası vardı.  Hiç ertesi güne yemek bırakmam normalde hele ki et ürünlerini tekrar isitmamak için.  Bugün dışarda yedik evde bugün yaptığım tavuk çorbası kaldı öyle napsam bunu ben şimdi dolaba koymaya içim sinmiyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben yiyorum 
(321 puan) tarafından
Tavuk tekrar isitilmaz diye hiç ikinci güne bırakmadım ben
-Reklam-
0 oy
(1,766 puan) tarafından
At buzdolabina yarın akşam ısıtır yersin birşey olmaz merak etme 
(321 puan) tarafından
Saatlerdir dışarda kız
(1,766 puan) tarafından
Sen yine de dolaba koy bugün yapmışsın zaten bişey olduğunu sanmam olursa da isitinca tadından belli olur anlarsın bence ona göre dokersin
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Ben 2. Güne her zaman yerim. Dolapta bişi olmaz. Uzun saatler dışarda kaldıysa o sıkıntı olur
(321 puan) tarafından
Gündüz 11 gibi yapmıştım çoluk çocuk gelince yer sıcak sıcak diye
(11,033 puan) tarafından
O saatten beri dışarda mı duruyo hâlâ? Nerde yaşıyosun serin yerse kokla bakalım kokuda sıkıntı yoksa bişi olmaz ama sıcak yerdeysen yeme onu.
(321 puan) tarafından
11 gibi yaptım 12 de oğlumu okula bıraktım ona da vermek için aslında erken yaptım biraz hastaydı.  Oğlumu okula bırakınca dışarda işlerim vardı öyle böyle uğraş derken akşam oldu . Dışarda yedik eve geldik çorba ocak üstünde birakmisim öyle kaldı valla
(11,033 puan) tarafından
Bak ben Alanya'dayım o kadar saat dışarda dursa yemek hemen bozuluyo. Hatta böceklenir bile. Ama annem Antakya'dayken dışarda kalsa da bişi olmuyodu yemeğe. Yani sen havanın serinliğine göre düşün karar ver. Kokla bi de kokmuyosa bişi olmaz
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Yani bütün gün sıcakta mutfakta beklemediyse dolaba koy yarın öğlen ve akşam yiyeceğiniz kadar isitarak tuketebilirsiniz.
(321 puan) tarafından
Bütün gün ocak üstünde kaldı valla
(3,823 puan) tarafından
Evin sicak mi mesela benim ev hala 27-28 derece sicak ben yemegin ilk sıcağı gittikten sonra hafif ıliklasinca dolaba koyarım.dmOda sıcaklığında (25 derece ) fazla bekleyince bakteri üredigini söylüyorlar.Normal bir yemekte zehirlenmezsiniz ama sağlıklı ev yapımı gida olmaktan çıkar.
Ama sizinki tavuk çorbası olduğu için ve mutfak sıcaksa tüketmeyin bence.
0 oy
tarafından
Koy hiç birşey olmaz 1 günden 
(321 puan) tarafından
Valla ne bileyim kız şüphe ettim
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Hiç birşey olmuyor dolaba at yarın tüketin 
(321 puan) tarafından
Emin misin kız bütün gün dışarda kaldı
(4,099 puan) tarafından
Tadına bak ekşime olmamışsa birşey olmaz daha 3 gün önce annem yaptı dolaba etti ertesi gün yedik birşey olmadi
0 oy
tarafından
kalir borsey olmaz cmm
(321 puan) tarafından
Sabahtan beri dışarda kaldı kiz
tarafından
tmm at buzluga suan bisi olmaz.. evin cok sicak bir evmi ki ben genelde sabah corba yaparim aksam yatarken dolaba koyarim
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Biz.yiyoz bişey olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 125 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 112 göst.
12 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Alpingo!!45 (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 248 göst.
6 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,961 soru

12,101,318 cevap

36,416 kullanıcı

...