0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
bzbsmalaksnzbdbndkzkzxnxb

4 Cevaplar

0 oy
(2,819 puan) tarafından
Az canım sivi ver . Tahlil verdin mi yakın zamanda ?
tarafından
Hayir ne olabilir ilk oglumda gunde 4/5 kere degistiriyordum.boyu kilosu da cok iyi surekli meme emiyor cok terler ama
(2,819 puan) tarafından
Terle atıyor demek ki . Yada yeteri kadar sıvı almıyor aldığı terle gidiyor . Eğer vücudu susuz falan kaldıysa tahlilleri çıkar kuzum ona göre üstüne düşersin emin olarak. Benim kızım bir ara öyle olmuştu çünkü.
tarafından
Yere Ortaya bi kac yere su koyuyum en iyisi :)
(2,819 puan) tarafından
Sulugu şişeyi ortaya koy kuzum benimkiler gördükçe getiriyorlar ısırıyorum
-Reklam-
0 oy
(11,011 puan) tarafından
Kendin de demişsin suyu az içiyo diye. Daha çok su içirmeye çalış. En az 3 kere değişir 2 yaş oğlum, en az o da bekletirsem ben 
tarafından
İcmiyor sipa nasil icircem ki.bi de 1.yas ile 2.yas vok fark.eder.ilk oglumda bu donemde 4/5 kere degistiriyordum sık sık doldururdu ama o daha minyon bi cocuk kucuk oglum daha iri ve kilolu ilginç cok terliyor belki ondan ya da baska neden olabilir ki
(11,011 puan) tarafından
Çişi koyu renkli ve kokulu değilse sıkıntı yok. Benim büyük oğlan bebeklikten beri az su içer. İdrarı aşırı kokuyo, böbreklere korkuyoruz hep. İlerisi için çok sıkıntı. O yüzden sıvı almasını sağla, kendi çocuğum içmediği için söylüyorum canım erkenden alışsın.
tarafından
Aykiri bi kokusu yok normal cis kokusu
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Bana çok az geldş aşko ya su içir bence bol bolca bakalım o zaman da az mı oluyot
tarafından
İcmiyor zorla da iciremiyorum
0 oy
(1,570 puan) tarafından
8 aylıkken rutın kan alınıyor nasıl cıktı sonucları 
tarafından
Kani dusuk

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
12 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ptrck (953 puan) tarafından soruldu
0 oy