Ben bazen ismimi yazanları göremiyorum postlar aşağıda kalıyor. Birde ismim geçerken okuyunca çok mutlu oluyorum bilmiyorum size de oluyor mu. Insanın sevildiğini bilmesi çok güzel birşey Tek tek bulamam diye not aldım. Ayrı ayrı yazamadım bulamıyorum sonra. Birkere yazayım çıksın aradan dedim unuttuklarım varsa affola. Kusura bakmayın. Duygusala bağladım zaten
Hepiniz iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri Prenses bekliyor, merve recep, beren,buketyilmaz, 2prensesannesi, zalahmet , muhammedinannesi, kezban
Ya hızınıza yetişemiyorum valla bak sizden hızlısı mefta heee
Bir ben gördüm sanki cansınn❤❤❤
sağol canım benim
Canimmm yaa ismimi gordum ama okurkem beynim yandi kafam buraya takildi oglum o arada sacimi cekti yoldu resmen
Simarikk yasi kucuk die yazmistimm kendi ustune alinmistii iyiki de alinmiss daha guclu bag kurdum kendisiyle yanlis anlamasindan ve kendi sanmasindan. Ama ne yalan soyleyim ogunden sonra simarik diyorum sana iyiki tanimisim. Cok anaçsin normalde icinde simarik bi kiz cocugu var ama konu cocugun oldugunda kaplan kesiliyorsun (olmasi gereken her anne gibi) bu huyunu seviyorum. İsmimi yazarak beni mutlu ettin yuzumu guldurdun sevgiler karsilikli . Hep mutlu ol insallah. Cok yorum yapmiyorum senin enerjine ayak uyduramiyorum frekanslarimiz farkli ama iyi biri oldugunu hissediyorum seviyorum. Optumcanim
Sağol bebek........
Nevom bende seni cok seviyorum be kuzum iyiki tanimisim seni cok eglenceli birisin Allahım esinle mutluluklar ve uzun ömür versin yüzün gibi kalbinde cok guzel iyiki varsın
Ya sanki ismimi görür gibi oldummmmm acaba başka beyza nur var mi yoksa mutlu olmaya gidecem
1,492,421 soru
24,385,804 cevap
349,000 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın