Daginiklik olan herseyi attim,fazlaligi,kalabaligi. Bence daginik ,duzensiz olunca ev surekli pismis gibi oluyo. Temizlik yapmakta zor oluyo o sekil yani insanin temizlik yapasi da gelmiyo. Once sadelesmeyi oneririm.
Her sabah ilk is evi supururum. Bebegim ortaligi dagitmadan. Cokta oyuncak bulundurmuyorum. Tum oyuncaklari yigmiyorum. Oynayacaginj veriyorum basla bisey isterse oynamadigini kaldiriyorum.
Bebegim oglen uyksuunda olunca genelde temizlik veya yemek yaparim. 3 gunde bi yerleri silerim,banyoyu silerim. Sleepy mendilleriyle gunluk gozuken yerlerin tozunu alirim. Toz alinacak yer cok az.
Her aksam banyonun klozetine camasir suyu dokerim. Yine lavaboyu sleepy camasir sulu mendille silerim.
Mutfak toplarim aksamlari genelde. 2 gune bi tezgazi dolaplari,bulasik makinasi ve buzdolabi yuzeylerini camasir suyu suyla silerim. Dolap iclerini de daginik pis gordugum zaman temizleyip duzenliyo.
Bu sekil cok kirlenmiyo. Bebegim 2 yasinda anca bu sekil duzen tutturabildim. Bi de robot supurgem var. Arada aciyorum iyi oluyo. Koltuk altlari falan temiz kaliyo. İmkaniniz varsa almanizi tavsiye ederim.