0 oy
632 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (892 puan) tarafından

image

image

image

kızlar 15 aylık oğluma ev için bunlardan hangisi daha iyi olur bir de bunlar kayıyor mu ev fayans ablam ayakkabı gibi olandan almış sağolsun ama çok büyük ben de bunlardan birini alıyım diyorum karar veremedim yardımcı olur musunuz 

18 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Valla bence hiç alma tutmuyolar çünkü çıkarıp atıyolar bunları
(892 puan) tarafından
Fotoyu eksik atmışım diğer attığımı da mı giydirmez ne giyecek bu bebeler çorapla te olmuyor ayakları üşüyor
(4,234 puan) tarafından
Valla benimki çıkarıp attı evde soğuk değil diye çok umursamadım boğazlıyı çıkaran diğerini haydi haydi çıkarır diye düşünüyorum olmaz uygun fiyatlı al dene bitane baktın giyiyo iyisini alırsın
(892 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapim haklısın teşekkür ederim
tarafından
Canım ben kılotlu Corap gıydırıyorm bunları cıkarır 1 saniye tutmaz corapta cıkarır
(892 puan) tarafından
Erkek bebek canım benimki hiç sağlıklı değil erkekler için geçen kış birkaç sadece uzak yere gidince giydirdim vardığım yerde de hemen çıkardım. Akşama kadar koşturuyor hiç rahat edemez külotlu çorapla teşekkür ederim tavsiyen için
-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından
İkisi aynı foto canım, altları kaydırmaz tabansa al rahat oluyor evde
(892 puan) tarafından
Atamadım bir türlü öbür fotoyu  yeni fark ettim
(426 puan) tarafından
Yiğenlerim bundan kullanıyordu annemin evinde doğalgaz yok diye çıkardıklarını görmedim şahsen bende kızıma alıcam hatta bu bot gibi olanlardan benim kızımda 15 aylık
(892 puan) tarafından
Bizim ev kaloriferli de yerler fayans kar yağınca buz gibi oluyor ister istemez. Havlu çorap giyiyor şu an ama kış için bunlardan birini almam lazım. Bana da bot gibi olan daha mantıklı geliyor
(426 puan) tarafından
Diğer fotoyu şimdi gördüm evin kaloriferliyse ilkide üşütmez bence ayaklarını, onuda eltimin kızı kullanıyor tabi bizimkilerden daha büyük. Birinden birini al çocukların hangisini seveceği belli olmuyor deneme yanılma yöntemi yapçak başka bişey yok
(892 puan) tarafından
Haklısın valla canım şimdiden seçiciler dediğin gibi yapim ben
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Tavsiye etmem bunları canim çıtçıtlı yada fermuarlı al onuda çıkarıp atmazsa benim kızım çıkarıp atıyordu hep
(892 puan) tarafından
Ablam cırt cirtli almış ayakkabı panduf ama büyük daha küçük numara bulamadım o tarzda. Mecbur bunlardan alacam
0 oy
(164,059 puan) tarafından
bi benimkilermi giymiyo bunlari yaa 
(892 puan) tarafından
Benimki ayakkabıyi giyiyor da bunlardan emin değilim mecbur giyecek ama ayakları üşüyor tüm gün dolanıyor evin içinde çorapla olmaz
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Çarık çorap al bence
(892 puan) tarafından
O nasıl birsey çok kararsızım ya havalar soğudu almam lazım birsey
(1,451 puan) tarafından
Çorap gibi altı kaydırmaz internetten bakarsan çok çeşit var canım kolay kolay cikaramaz
(892 puan) tarafından
Tamam canım bu dediğine de bakayım teşekkür ederim
0 oy
(1,212 puan) tarafından
İkinci benimkilerin ayaklarına bile girmedi yani boşa gitit hep
(892 puan) tarafından
Benimkinin ayağı tombul biraz o yüzden risk alacam mecbur terliği alsam ayağından çıkar mı ondan emin değilim
(1,212 puan) tarafından
Tombuksa hiç girmiyor iki
0 oy
(5,415 puan) tarafından
Canım daha küçükmüş bebe. Durumun varsa vicconun pandufları var onlardan al. Ortopedik onlar. Bunlarla içe dışa basar çocuk
(892 puan) tarafından
Ablam gezerin ortopedik pandufunu almış ayakkabı şeklinde olandan ama büyük geldi o tarz hiç 24 25 numara bulamadım hep bunlarda var
(5,415 puan) tarafından
Gezeri bilmem kuzum ama viccoda var o numaralar. Bi bak istersen bunlardan giydirme bence
(892 puan) tarafından
Tamam canım bi bakayım fiyat cazip gelirse alırım tabi :)
0 oy
tarafından
ilki ama gecen sene pazarda 10 tldi bu fiyat bunun icin cok
(892 puan) tarafından
Gerçekten mi biri lcv dan biri flo dan bunlar. Pazarda geçen baktım 150 lira dedi bana bot şeklinde olana
tarafından
bot seklinde olani ben kullandim ama ikide bir cikiyor ama bu oarayi vereceksen bot olani al digeri coraptan hallice altindaki kaymazlar zqmanla gidiyor ztn. pentiye falan baksana bundan orda da var ordan 30 almistim en son suanki fiyatini bmiyorum
(892 puan) tarafından
Flodan baktım da bulamadım bu tarz şeyler
tarafından
cnm soyle genel baktik pentiye bak e bebege bak ikisinde de var
0 oy
tarafından
Çarık çorap kullanıyorum LCW sen aldım çok memnunum kişi onlarla çıkarıyoruz 
(892 puan) tarafından
Bir arkadaş daha önermiş ona da bakacam
0 oy
tarafından
Ben az önce büyümüxten aldım 60 tl bu kadar para çok fazla ya. 
tarafından
150 tlye de kalın kışlık eşortman takımı aldım. Ve ne alırsan al 15 gün için değişim faturası veriyorlar.
(8,785 puan) tarafından
He ben int sitesi sandım uygna almissin valla.
tarafından
Aynen baya uygun ürünler var ne dediğim gibi ne olursa olsun 15 gün içinde değişim yapıyorlar. Geçen hafta 50 tlye iki tane boğazlı body almıştım. Yazlık ürünleri baya uygundu seneye için aldım takımlardaki.
(8,785 puan) tarafından
Burda yok malesef böyle bir magaza
(892 puan) tarafından
Anladım canım İnternet sitesi sandım yaşadığım küçük ilçe o yüzden mağaza falan yok mecbur İnternet ten alıyorum.
0 oy
tarafından
Usttekinin aynisindan aldik . Guzel kaymiyor. Alttaki daha kullanisli olabilir ama ayaginda tutarsa 
(892 puan) tarafından
Kaymaması çok önemli canım tüm gün evin içinde deli dana gibi koşturuyor afedersin :)  o yüzden tabanı kalın birsey arıyorum bulamadım
tarafından
Resim atayım ona bak istersen o da var kaymiyor ve içindeki keceyi çıkarınca ayağı büyüyunce de giyebiliyor
(892 puan) tarafından
Tamam canım resim atarsan sevinirim gerçek halini görmüş olurum zahmet olacak sana da
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Benim ki bunları çıkartıyordu ayağından ben lastikli olandan aldım resim veya link eklerim birazdan 
(3,849 puan) tarafından
https://ty.gl/cd5e687f0
Bundan kullanıyoruz memnunum canım rahat oluyor da
(892 puan) tarafından
Biraz ince değil mi canım ya kışın nasıl sizin orda
(3,849 puan) tarafından
Ben İstanbul da oturuyorum bu bize ideal geldi kalında ayakları terleyip buz gibi oluyor sonra
0 oy
(11,458 puan) tarafından
Bunları hep çıkarıyorlar cnm ya çarık çorap aldım ben memnundum 
(892 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından

image

Buna bakabilirsin . 

(892 puan) tarafından
Bunlar da bebeğime küçük gelir sanki canım yürüme öncesi diyor sizin bebis kaç aylık
tarafından
13 ay ama icindeki kece çıkınca büyüyor 19 numara ise ayagi giyebilir
0 oy
tarafından
Kesinlikle ikincisi daha kullanışlı sıcak tutuyor 
(892 puan) tarafından
Bna da öyle geliyor canım bu kararsızlıkta ikisini de alacam sanırım :)
tarafından
İlkini çıkarması kolay kullanışlı değil
(892 puan) tarafından
Öyle ayağından çıkaran bir bebek değil ama yürüdükçe kendiliğinden mi çıkar mı ayağından
0 oy
tarafından
Alttakinin siyahi vardı oğlum hiç cikarmazdi çok iyi kullandık bu sene yine alcam buna benzer
(892 puan) tarafından
Bna da o makul geliyor ayakları biraz tombul ama olur mu acaba
0 oy
tarafından
Kaymaz taban hangisiyse onu al
(892 puan) tarafından
Emin olamadım ki ikisinin de bez gibi sanki
0 oy
tarafından
Hiç biri durmadı ayağında bende kalın çorap aldım yünlü 
(892 puan) tarafından
Havlu çorap ben de aldım onları giyiyor şu an ama kış için mecbur bunlardan birini alıyım diyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 184 göst.
5 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Karadeniz123 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 919 göst.
0 oy
25 cevap 794 göst.
8 Ağustos 2023 Moda kategorisinde Dnzkizi13 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,812 soru

24,391,818 cevap

349,352 kullanıcı