0 oy
134 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (211 puan) tarafından
Kullanmaya gerek var mi pek bisey yemedigi zamanlarda versem olur mu ki ne düşünüyorsunuz siz veriyor musunuz bebegim 9 aylik

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben aldım da elisa sevmedi
-Reklam-
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Bu hazır meyveli olanlardan bahsediyorsan canım ben dışarı çıktığım zamanlar kullanıyorum çok kurtarıcı oluyor geçen yemek yedirip  kontrole gittim Allah'tan yanıma da bu mamalardan almıştım hastanede sıra beklerken acıktı onları yedirdim öyle zamanlarda çok kurtarıcı oluyorlar 

Aslında 2 adet yiyecek termosu var ama havalar sıcak olduğu için 1 2 sefer hep içine koyduğum şeyler bozulmuş olarak gördüm ondan artık Dışarda hazır kaşık mama kullanıyorum 2 kavanoz yer birini elmalı muzlu alırım birini de sütlaç alırım 
0 oy
(264 puan) tarafından
Hero beybi yi kullandım cnm 6 aydan sonra ama 2 ay kullandım bebeğim çok seviyordu ama çok bi faydası yoktu o yüzden çorbalara yöneldim 
0 oy
(2,161 puan) tarafından
9 aylık bebeğe kaşık maması verme gerek yok. Yoğurt ver meyve püresi ver patates haşla çatalla ez yedir, çorba yap, evde bisküvi yap ver evde yaptığın bisküviyi azıcık sıcak suyla mama kıvamına getir ver, muhallebi yap... seçenek çok hazır içinde ne olduğunu bilmediğin şeyi verme 
(211 puan) tarafından
Ben de sizin gibi dusunuyorum aslinda ama bazen butun gun neredeyse hic bir sey yemiyor ne yapacagimi bilemiyorum o zaman
0 oy
tarafından
Evde kendin yap canım bende alıyorum ama ayda yılda bir sadece acil dışarı çıkarsam yoksa almam asla 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 231 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Akifinannesii (1,049 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 209 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 184 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 306 göst.
15 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,353 soru

24,400,118 cevap

350,077 kullanıcı

...