Kızlar kaynanam görümcemin buyuk kizini kendi cocugu gibi 40 liyken buyutmus almis kizi ikiciye hamile kalmis kizina vermemis 6 yasinda verdi okul baslayinca mecbur kaldi suan kiz 10 yasinda ama 1 sinifta birakti emzigi hala biberonda süt iciyo diyorun bari bardakta ic yik kaynanam icsin birakir diyo. Sonra pilav makarna patats kizarmasi disinda hicbiseyin tadini bilmiyo surekli bunlari yiyo biz hep beraber kaliyoruz bahceli evimiz var haftasonu ordayiz yazin oda geliyo her zaman bugun geldi askılı crop giymis esofmanla sorun yok baktim gögüslerine bisey takmis yanlardan cikmis gorunuyor kiz bune dedim bisey degil dedi .kaynama dedim nie izin veriyosunuz kac yasinda bu cocuk daha ayip bisey biyerde gorseler buyuk sanarlar dedim bu ne heves simdiden dedim taksin heves etmis bisey olmaz dedi .bizden cikinca baska yere gitmisler ordada demisler benim dedigimi küfür ediyomus herkese birkez daha anladimki kaynanama asla cocuk birakmam zaten bakmiyoduda birakinca büyütse böyle olur demekki. Karisincada kötü anliyolar bide