0 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,411 puan) tarafından
Bebeğim tam bugün 2. Ayını doldurdu sürekli korkuyor irkiliyor babası dün hapşurdu ağlayarak uyandı bugün 2 ay aşısı oldu sürekli irkiliyor korkuyor yardımcı olur musunuz ne yapayım kendimi çok kötü hissediyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bol bol oku ya da varsa küçük yasin koy başına 
(1,411 puan) tarafından
Var kuzum sabah yattığı yerde altın var gece yattığı yerde küçük yasin kitabından var
-Reklam-
0 oy
tarafından
oku cnm basinda dua ac devamli. yataginin bir kenarina minik yasin koy
(1,411 puan) tarafından
Dua açtım şimdi kendimi suçluyorm ben sanırım iyi bi anne değilim
(706 puan) tarafından
Yaa saçmalama biliyorum ne kadar zor olduğunu aynı seyleri yaşadım benimkide herşeyden korkardı eşime kızardım neredeyse nefes almasına bile kızardım ama geçti şimdi 8 Aylik seninkide geçecek hemen kendini suçlama
(1,411 puan) tarafından
Çok küçük bebeğim ona gelen her şey bana gelsin
(706 puan) tarafından
Onlar hep öyle kalacak gözümüzde şimdi emekliyor benimki bende onunla emekliyorum kafasını çarpacak diye
tarafından
merak etme cnm daha cok yeni boyle hissetmen normal annelige alismak bebegin dunyaya alismasi icin zamana ihtiyac ver iyi bir rehber olacaksin oyle dusunme
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Benim kızım da çok korkardı sürekli oku ya da telefondan aç uyurken besigine yasin koyabilirsin bir de bizimkiler hep babasının bir tişörtünü bas ucuna koy derlerdi
(1,411 puan) tarafından
Koyarım şimdi allah razı olsun
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Eskiden serbet dokerlerdi korkan cocuklar icin ama nasil yapilirdi bilmiyorum anneannem benim icin yapardi korktugum zamanlar. Bi de bizde sey var deligi buyuk bi anahtarin deliginden uc ihlas bi fatiha okunarak yavasca su dökülür sonra çocuğa icirilir. Bana yarardi yani annem yaptiginda. Senin bebisin kucuk su verilir mi bilmem de bikac damla verebilirsin belki. 
(1,411 puan) tarafından
Allâh razı olsun canım benim
0 oy
tarafından
4 aylığız hala ani seslere ağlar canım hele bide uykudan yeni kalkmıssa ani ses olduysa ağlar geçen eşim öksürdü yeni uyanmıştı ayılamamıştı ağladı ama sürekli irkilmes bizimki
(1,411 puan) tarafından
Bende kendimi suçluyorm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
5 cevap 234 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 156 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (957 puan) tarafından soruldu
0 oy