Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Dış gebelik de iç kanama geçirenler bakabilirmi?
0
oy
76
göst.
26 Eylül 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Damla berna
(
2,345
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar 6 Haftalık hamileyim ama ne olduğunu öğrenemedim dış gebelik mi normal gebelik iki ihtimal verdi doktor vire kan alıp duruyor lar az önce afedersiniz tuvalete gittim ve kan gelmiş az ama bariz belliydi ve peçete göründü sizce doktora gitmeliyimmi normal olabilir mi acaba
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
26 Eylül 2023
Havva4545
(
980
puan)
tarafından
cevaplandı
Diş gebelikte 2 kere iç kanama geçirdim genelde aşırı derecede dayanilmayacak derecede sanci oluyor
26 Eylül 2023
Damla berna
(
2,345
puan)
tarafından
yorumlandı
Peki kanaman olmusmuydu bacim
27 Eylül 2023
Havva4545
(
980
puan)
tarafından
yorumlandı
Diş gebelik sonlanana kadar kanamam devam etti ama dış gebelik olunca tek taraflı kasık ağrısı oluyor kanamaya birlikte
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Eylül 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bende 6 haftalikken hamile olduğumu ogrendim sag kasik ağrım aşırı derecede vardi gittim doktor hamilesin dedi sonra kanamam oldu sanci omuz agrisi cok gec farketyi doktorlar o zsmana kadar ic kanama olmus cok kotuydu zehirlenmistim hemen ameliyat a aldilar sende ihmal etme ic kanama olmadan daha kötüsü ameliyata gitmeden tedavi ol igneyle sonlaniyor
27 Eylül 2023
Damla berna
(
2,345
puan)
tarafından
yorumlandı
Bacım bn dün gece gttim ve değerim yine düşmüş 800 lerdeydi mesala 300, düşmüs de iki gün sonra bidaha istedi kist var dedi ve kimyasal da olabilir dedi alttan muayene ederek bunları şöyle di acaba dış gebelik zehirlenmesi olsaydı soylermiydi
27 Eylül 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla ben devlwt doktjna kac kere gittim kurtaj etti kptuydum yine aynı foktora gittim kan testi istedi verdim pazartesi gel dedi doltor kist dedi pazar gunu asiri agrim oldu badka ile dogum hastanesine gittim ebe muane etti dış gebesin dedi durumun kotu dedi direk üniversiteye sevk etti orda igne vurdular 3 gun geçti ameliyata acil alindim sende bi üniversiteye git hemen benimki yumurtalıklarda ic kanama olmus birini almışlar
27 Eylül 2023
Damla berna
(
2,345
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok geçmiş olsun sizede bacım tmm dir
27 Eylül 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Bekleme daha imkanin bi ozele veya üniversiteye git kolay anlaşılmıyor dış gebelik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Eylül 2023
Bizimkz12
(
2,936
puan)
tarafından
cevaplandı
Düşük olacak muhtemeln canım iç kanama bambaşka olay altı haftalıkken iç kanama olmaz iç kanama bebek büyüdükçe anneyi zehirliyor belirtisi bende bir kasıktan şiddetli ağrılar surekli kanama ama bnmki üç aylık olmuştu tupumu falan kaybettim ben
27 Eylül 2023
Damla berna
(
2,345
puan)
tarafından
yorumlandı
Geçmiş olsun bacım eve gelince sağ kasimda ağrı oldu ve su anda devam ediyor ara ara hastane de yoktu villa iyice kafam karıştı bı kimyasal diyor kar bı dış gebelik doktorlarda
27 Eylül 2023
Bizimkz12
(
2,936
puan)
tarafından
yorumlandı
Dış gebeligi alttan muayeneyle kolayca bulabilirler canım ama sen genede imkanın varsa bir özele git
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
71
göst.
Dış gebelik geçirenler nasıl tespit edildi
22 Ağustos 2023
Diğer
kategorisinde
Acemiana
(
8
puan)
tarafından
soruldu
yardım
tavsiye-fikir
0
oy
5
cevap
219
göst.
Dış gebelik geçirenler bakabilir mi
24 Nisan 2021
Diğer
kategorisinde
Anneolmakistiyorum
(
74
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
447
göst.
Dış gebelik geçirenler yardımcı olabilir mi????
19 Haziran 2019
Diğer
kategorisinde
Defnecicegi
(
16
puan)
tarafından
soruldu
dışgebelik
0
oy
1
cevap
29
göst.
Dış Gebelik Yaşayanlar: Kanama Olmadan Deneyimleyenler Var mı?
1 gün
önce
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Beyzayldz
(
25
puan)
tarafından
soruldu
405,661
soru