+1 oy
930 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,982 puan) tarafından
Annemle memlekete geldim bi suredir burdayiz 2de bebegim var. Gecen markette bi amcayla karsilastik annem cocukluktan taniyomus konustular adam dedem dedi benimkileri sevdi falan sonra dediki kizim cok dikkat et torunum benim 7.kattan dustu öldu. Allahim dumur oldum 5 yasindaymis o zaman 5 sene olmus. Rahmetli yasaydi 10 yasinda olacakti hala kendimizde degiliz dedi. Bak cok dikkat et diyo bana surekli yuksekte arabada falan. Bizim icimiz yandi. Ay onunla benimde icim yandi. Allahim kizlar cok dikkat edin kurban oliyim ya aklimdan cikmiyo yatiyorum o kalkiyorum o. Dedemler terasta oturuyo aklim cikiyodu zaten oglumla oraya cikmaya :((

19 Cevaplar

+1 oy
(11,007 puan) tarafından
Allah korusun evlatlarımızı.. En çok korktuğum şeylerden biri bu ev kazaları, düşmeler vs. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin çok zor çok
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Annemin dediği gibi arkadada gözünüz olsun 

Çok dikkat etmek gerekiyor herşey bir anlık Allah korusun 
+1 oy
(2,727 puan) tarafından
Ya deme ya, benim evde 4. Kat, demirlikte yok, bele kadar. Yazin balkondayiz hep, Allah korusun ya 
tarafından
Korumalık yapın muhakak
+1 oy
(2,786 puan) tarafından
Gerçekten iş bir kerede olur 5 sn 10 diyip göz ardı etmeyelim 
0 oy
(5,152 puan) tarafından

Bi dk boş bırakmaya gelmiyor çocuklar :(

0 oy
(800 puan) tarafından
1 ay kadar öncede bizim burada market sahibi bir amca var onun torunu balkondan düşerek öldü. 4 yaşındaymış oyuncagını atmış almak için arkasından atlamış biraz konuşmasındada problem varmış. Çocuga hem çok üzüldüm hemde çok korktum balkonu falan kapatıyorum 1.5 yasında bebeğim ama ne olur ne olmaz :((
(3,354 puan) tarafından
Benimkide 1.5 yaşında mutfak dolaplarına tırmanıyor. Balkonda da denedi birkaç kere. Artık orda bırakıp başka yere gitmiyorum
(800 puan) tarafından
Rabbim korusun kimseye yaşatmasın
(3,354 puan) tarafından
Amin. geçen gün 10 sn falan geçti, arıyorum sesleniyorum hiç ses yok. Normalde annee derdi. Balkon kapısı da açıktı aklım çıktı. Daha tırmanmayı bilmiyor ama o kadar kötü oldum ki. Meğerse saklanmış gördüm bi yerde. Oturdum ağladım dizlerimin bağı çözüldü resmen. Ben ağlayınca o da üzüldü yavrum öpüyor :)
0 oy
(52,062 puan) tarafından
Allah sabirlar versin insallah. annem o konuda cok pimpirikli cikmaz etmez deme gözünü ayirma git yaninda dur der hep
0 oy
(444 puan) tarafından
En büyük korkum bu Rabb'im kimseye yaşatmasın inşallah 
0 oy
(571 puan) tarafından
Benimde çok korktuğum bir durum bu Allah korusun.Balkona çıkıyor 3 yaşındaki kızım ya altına birşey koyar merak eder bakmaya çalışırsa diye.Halbuki çok akıllıdır ama çocuk işte.İkizlerim var yürüme asamasindalar balkona çıkıyor onlarda gözün surekli üstlerinde alismasinalr diye çabalıyorum.Camda aynı sekilde çok dikkat ederim .Bir Tanidigin çocuğu öyle adam işten gelmiş pat önüne düşmus çocuk bebekti. Allah korusun kimsenin başına vermesin
0 oy
tarafından
Benim de ev 5. Kat kapilra pencerelere kilit taktirdim o halde bile uyuduklarinda aciyorum camlari 
0 oy
tarafından
Ben 2 yaşındayken 2. Kattan düşmüşüm ama Allah'a şükür hiç birşey olmamış,annem resmen çamaşır düşmüş almaya gitmiş gibi almış gelmiş,ama eşimin kuzeni düşmüş parke taşına vurunca kafasını gözleri biraz kayık,tam algılaması yok arada nöbet geçiriyormus,ama iki evladı var pırlanta gibi yetiştirmiş 
0 oy
(18,165 puan) tarafından

Rabbım kimseye göstermesin :'( canlarim demirli hep çok korkardım öyle yaptık şimdilik rahatim mutlaka cam ve balkon çok dikkat edilmeli 

0 oy
(1,846 puan) tarafından
Ben her cama ve balkona file yaptirdim içim rahatladı tabi kafamda tavsiye ederim. Riske değmez bnce çocuğu olan tüm aileler yaptırmalı 
0 oy
(14,143 puan) tarafından

Rabbim korusun evlatlarimizi :(bir anlik Allah korusun 

0 oy
(699 puan) tarafından
Ayy Allah korusun en korktuğum :(
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Benim kızımda birgün ara ile bir camdan birde terastan düşme tehlikesi yaşadı 5. Kat. Biz 1 ayda kendimize zor geldik. Ve daha 2 yasında. Ki gözümüz sürekli üstünde olmasına rağmen. Şuan evin her yerinde güvenlik kilidi var. Nefes aldırmıyorum. 
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Bende çok korkuyorum kızım üç yaşında hala cama ilgisi varya 
0 oy
tarafından
Evet ya çok dikkat etmek lazım geçen yemek yapıyorum arkamda mama sandalyesinde oturuyodu bi döndüm ayağa kalkmış dimdik duruyo düşse yer fayans Allah korudu artık hep kemerini bağlıyorum her an için emniyetli ortam hazırlamak lazım 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Bizim burda da bi çocuk 10. Kattan düşmüştü. Babaannesi bakıyormuş çocuğa çok kötü olmuştum duyunca Rabbım evlatlarımızı korusun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 185 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,176 göst.
11 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (690 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 921 göst.
25 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (851 puan) tarafından soruldu

412,520 soru

12,419,919 cevap

45,174 kullanıcı

Kategoriler

...