0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızımin salonda ki portatif beşiğini çöpe attım o zmana bebek yoktu yatak odasında büyük anne yani ahşap beşiği var şimdi ikinci bebek için tekrar büyük birşey almak istemiyorum yatak odamda ebeveyn banyosu olduğu için o köşeye koyamam siz hangi model kullandınız hangisi daha kullanışlı olur ? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Park Beşik:))))
tarafından
Salonda kullanicam biraz kaba olmaz mı :)
tarafından
Neden olsun önemli olan çocuğun rahat etmesi
(5,163 puan) tarafından
Benimkide park beşik ve oturma odasında:))
(5,163 puan) tarafından
Koltuklarımla da uyumlu sjsjs
tarafından
Kızıma geçen yıl görüntüsüne aldanıp ahşap Hamak beşik aldım ama hiç sevmedi ve çok uzun çok kabaydi kaldırdım onu günlük kullanıma daha uygun küçük minimal bişey istiyorum herkes park beşik demiş :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Park besik olabilir 
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(690 puan) tarafından
Portatif hamak beşik kullanıyorum hem rahat kullanışlı taşınabilir yatak odamda mobilya dan var ama  günlük kullanıma bu baya iyi ve rahat park beşik eve iyi ama yer olmayınca baya yer kaplıyor koyacak yer olmuyor skntı o yuzden mobilyadan olmasaydı park beşik düşünürdüm 
tarafından
Hamak beşik modeli nasildi ben ak duruyor diye kızıma aldım çok uzun ve büyük bişey geldi kızımda sevmemisti
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Kanz katlanır anne yanı işim bitince katladım çantasına koydum kaldırdım iki oğlumda da kullandım rahatça 
tarafından
Benimde şuan kafamda katlanır beşik modelleri geçiyor aslidna
(7,459 puan) tarafından
Çok pratik katladım kaldırdım
tarafından
Bende şuan öyle düşünüyorum
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Ikisinede park besik en güzeli sonra oda yaptim ayrıldım karyola aldim ahsap
tarafından
Ahşap var zaten de kızım gun içinde uyurken rahatsiz etmesin diye bakıyorum daha cok
(5,234 puan) tarafından
Park besik  ozman ulaşamaz içine
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Park beşik alın aldırın:)
tarafından
Değerlendireyim :)
0 oy
(690 puan) tarafından

image

bu canım hem tekerlekli rahat gidiyor diğer odalara felan taşınması kolay bunu kullanıyorum 
(690 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım ikisinide. İşte bu aralar huysuz gene biraz gecsın yine baslayacam uyuma calısmalarına Bı ara gectım uyuturken kendim uyumuşum kalktım hala gözleri dikmiş bakıyor :) vazgeçtim ondan sonra napım
tarafından
Ben burda birinin yorumyla yaptım yan yatır pispis de poposuna vur ovala yada ayakta salla çocuğu sarsacak halin yok beşikte sallanmayi bıraktığı an uyaniyordu uyanana kadar sakladıgimi bilirim deki gibi ayakta sallamak beni çok rahatlattı hemen uyuyordu zaten bırakınca da devam ediyordu asla beşikte sallama işine girmem gece de hiç sallamaya alistirmadm kızımı gece direk uyuyor zaten
(690 puan) tarafından
Popo kısmını yaptım piş piş Dıe ben uyuya kaldım dedim ya. Ama ayakta sallamaya da durmuyor yanı zor bela uyuttum diyelim kenara koyamıyorum ayaktan inme olamayacak devamlı sallanacak ondan dolayı ayaga almıyorum beşikte bari dalınca uyanmıyor ama kenara koyayım uyumuş olmuyor ya
tarafından
En iyisi baştan hiç alıştırmmak yoksa mahvediyorlar
(690 puan) tarafından
Vala öyle canım ama ikinci olursa nasip kısmet asla asla sallamk:) adı bile geçmesin
0 oy
(11,095 puan) tarafından
Ben olsam şu küçük portatif beşiklerden alırım 6 ay olunca büyüğüne oda yaparım onu da büyük beşiğe alırım 
tarafından
Canım oda ayiramam sarsıntı devam ediyor şuan kızımı ayırma fikrinden tamrn çıktım çocukları yanımdan erisecegim yerden ayrı uyuyamam
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Hamak beşik aldım canım ❤️ hem kullanışlı hem hafif mutfağa salona her yere çok rahat taşınır ☺️
tarafından
Canım hamak var şu kayık gibi ahşap olandan görüntüsü çok güzeldi aldım çok kaba uzun baya kızımda pek sevmedi zaten kardeşini onda rahat bırakmaz ya
(1,755 puan) tarafından
Benimki farklı model umarım sever kızım yoksa işim çok zor :))
tarafından
İnşallah sever çok uzundu ahşap olan bende görüntüsüne aldandım
(1,755 puan) tarafından
İnş canım ❤️
0 oy
(5,701 puan) tarafından

image Bebis ilk digdugunda su cik rahat oldu . Kizim kendi odasinda yatio yatagi var. Yatak odasina bunu koydum ilk 5 ay . Sonra kizimin park yatagini kurdum bunu kaldirdim yatak odamda oda:) memeden kesiyorum 2. Gun bugun . Tam alissin duzene girsin oark yatagi cck odasina koycam abla kardes karailikli yatcaklar insallh:))

İki sene sinra falan da iste bunlari yaptircam karsilikli birninki calisma masasi olcak kapaninca digerirninki ikili koltuk. Acildiklarinda yatak Karsilikli

image

tarafından
Canım bunun pembesini attım işte aslında rahattı ama sallanıyor sabitleme var mı bilmiyorum kızım surkeli şallar diye de korkuyorum yoksa yenisini alirim
0 oy
(16,901 puan) tarafından
Yatak odam küçük diye sepet beşigi yatak odasında kullanıyorum. Park beşiği de oturma odasında. Sende sepet beşik al kullan akşamdan akşama kullanırsın 
tarafından
Bende büyük ahşap anne yani var canim yatsk odasinda sepet beşik olabilir aslında küçük

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 807 göst.
0 oy
7 cevap 206 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.

403,976 soru

12,101,977 cevap

36,417 kullanıcı