0 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,157 puan) tarafından
Anneler yarın kızımın verem aşısı  var kaç tane iğne vuruyorlar  bide ateş filan ciktimi sizin bebeklerinizin  ve ne yaptınız   ateş-i çıkınca 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yanlış bilmiyorsam 2 bakacak 1 kol vuruluyor benim kızımda ateş çıkmadı ilk gün biraz huysuzdu o kadar 
(5,157 puan) tarafından
Cnm  aşı yapmadan  ilaç verin diyorlar  ateşi  çıkmazsın  diye sen verdin  mi bebeğine
tarafından
Hayır vermedim ortada ateş yoksa niye veriyorsun daha çok küçük ilaca karşı değilim aslaaaa ama onlar çok küçük ateşi çıkarsa evet ver yada çok ağlıyor durmuyirsa elbet ver ama ateş yoksa huzursuzluk yoksa verme ben iğneden sonra da vermedim çünkü ateş yok huysuz değil
(5,157 puan) tarafından
Inşallah  benim  kızımında  olmaz cnm
tarafından
İnşallah olmaz korkutma kendini sen sakın ol kötüyü düşünme ama mutlaka takip et ateş oluyor mu olmuyor mu diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
2. Ay aşısıydı sanırım verem 2 bacak 1 kol çok kişi ağrı kesici içir önden dedi kendi doktoruma sordum içirme her çoçuk aynı değil biraz bedeni savaşssın dedi bizimki olduk evimiz çok yakın emerek uyudu yanından ayrılmadım ara ara hafif dudak büzerek uyandı bende elimle dokunarak annecim buradayım dedim akşama kadar sorun yoktu akşem 20.30 gğbi ateşi 38.1 oldu 1 çay kaşığı calpoll içirdim sık sık ateşini kontrol ettim sorun olmadı sabah olmuştuk aşıyı sabah 10 ğibi mor calpoll kullan
(9,624 puan) tarafından
Ay evet ya bide önden şurup verip götüren var nerden biliyolar acaba o aşının ateş yapıp yapmayacağını veya hangi üstün zekalı hemşire bunu söyleyebiliyo,ilac verip aşı yaptırdıktan sonra zaten bi bağışıklık kazanmaz ki
(5,157 puan) tarafından
Doktor bize  pedipen  ilaç yazmış  hazır bulunduralim  diye bide herkes ilacı verin ateş-i çıkmazsın  asi yapınca  diyorlar kararsiz kaldim
tarafından
Ya işte herkes doktor söyleyen hemşireler bile varmış sık sık sen ateşini kontrol et aman ihmal etme belki çıkar
tarafından
Yok canım verme sakin belki çıkmayacak aşının etkisini azaltmasın çok huysuz olursa sonra verrisin bence verme herkes kolayına kaçıyor
(5,157 puan) tarafından
Sabaha  kadar  gözümü  kirpmam  başında beklerim toplam kaç saatte bir şurup  verdin cnm  gün icerisinde
(9,624 puan) tarafından
Canim önden ilacı verince atesi olmaz diye bise yok ki yani ilacı verdikten sonra aşı yaptırmanın zaten bi anlamı yok kızım bugün aşı vuruldu hic atesi çıkmadı bi önceki aşıların da ne oğlumun ne kızımın 1 derece atesi çıkmadı yani illa atesi olucak diye bise yok olmayadabilir her bebegin bünyesi bir değil,çıktığını anladığın zaman verirsin yarim saat içinde etkisini gösterir zaten
(5,157 puan) tarafından
Olmasa bende o şekil  yaparim Cnm
(5,157 puan) tarafından
Inşallah benim  kızımında  ateşı  çıkmaz   çok teşekkürler  anneler
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Benim kızımda bexseronun son dozu dışında hiçbir aşı ateş yapmadı. Gitmeden ilaç falan verme. Aşı ateşi de 38 i geçmez genelde. Ateş vücudun savunma sistemini geliştirir bu kadar korkma. Sadece verem aşısı dedilerse 1 koldan yaparlar. Diğer aşıları da varsa 2 bacak 1 kol
(5,157 puan) tarafından
Sadece verem aşısı  var cnm
(5,307 puan) tarafından
Sadece koldan yaparlar o zaman
(5,157 puan) tarafından
3 tane yaptılar cnm  bir kol  2 bacak
(5,307 puan) tarafından
Sadece verem değilmiş demek ki :) sorunsuz atlatırsınız inşallah bugünü
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Daha bugün yapıldı bizim 1 kol 2 bacaktan yaptılar. Ateş düşürücü varsa içerebilirsin dedi hemşire. Calpol verdim bi sıkıntı yaşamadım allaha şükür 
(5,157 puan) tarafından
Iğne vurulunca  mi  verdin  şurupu  yoksa daha öncesinden  mi verdin  cnm
(1,578 puan) tarafından
Vurduktan Sonra verdim canım. 1 aylıkken vermemiştim hemşire ateş ve ağrı yapabilir diyince verdim
(5,157 puan) tarafından
Ha anladım cnm  ateş-i kaça kadar cıktı
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Yani canım her çocuk bir olmaz tabi de. Bizim aynı anda rota aşısı da oldu..ilk 3 gün ateş hiç çıkmadı. 3.gün gece 39.4 oldu ben çok korktum havale geçirecek diye ateş düşürücü de etki etmedi. Acillik olmuştuk. Serum filan taktilar bir sürü tahlil yaptılar bir şey çıkmadı tabi. Eve geldik 4 satte bir ateş düşürücü vermiştim 3 gün boyunca.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
8 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,151 puan) tarafından soruldu

408,341 soru

12,267,702 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...