0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (712 puan) tarafından
Yemek masası bir kere kullandım eşim masa da sevmiyor yemeği 5 yıl olacak alalı şimdi daha küçük bir eve gideceğim eşim satalım kullanmıyoruz yer yok diyor bende çok seviyorum satsam ucuza gider ilerde yenisi de alamam napcam bilemedim siz olsanız ne yapardınız masa büyüyen masa ailelerimiz uzakta gelenimiz giden ımız yok gibi 

7 Cevaplar

0 oy
(1,990 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Masa gerekli birşey ya bence satma bizde üç tane biri buyuk salon masası  digerlei küçük  mutfak balkon masada  yeriz hep yani masasiz olmaz canım bence ilerde kullanırsın bence geri alması da pahalı ve alınmaz belki ,ben olsam satmazdim 
(712 puan) tarafından
Benimde 3 ama diğer ikisi katlanıyor yer kaplamazıyor gidelim bakalım inşaallah sıgar
(1,990 puan) tarafından
O zaman sana kalmış canım ama yinede lazım oluyor biz masada yediğimiz için bence gerekli geliyorda eve gorede değişebilir tabi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Demonte ediliyorsa sök kenara koy. Olmuyorsa sat gitsin. Benim eşim de masada yemez. Ama yerim var masam duruyor. 
(712 puan) tarafından
Edilmiyor maalesef arkadasım da ilerde çocuk büyür arkadaşlar ailesi gidip gelirsin illa ki lazım olur diyor
0 oy
(712 puan) tarafından

Bundan masam

image

(5,383 puan) tarafından
Bunun ayakları çıkıyor. Çıkarın sarın saklayın. Şimdi kullanmıyorsun diye ilerde kullanmayacağın anlamına gelmez sonuçta.
(861 puan) tarafından
Evet bundan benimde var çıkıyor ayaklar kenarda kalsın ilerde pişman olursun
(712 puan) tarafından
Söyleyeyim eşime bakalım çıkaramam der durur
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Benim ki çatıda duruyo canim kiyipta satamamistim 
0 oy
tarafından
Satma kuzum ya masa illaki lazım oluyor. Mutfağın olmazsa olmazı bana göre yemek yemesen dahi satsan dandik bir fiyata gidecek yazık masanda güzel 
(712 puan) tarafından
Mutfagım çok küçük zaten 2+1 ev çok büyük değil bir kenarda dursun diyorum yok parasına gider biliyorum
0 oy
tarafından
Eşin yerde yiyor diye masa satılmaz canım. Yarın öbür gün misafirlerin gelir eder o zaman masaya ihtiyacın olur. O zaman keşke satmasaydım dersin. Şahsen ben yerde yiyemiyorum yerde yiyince çok fazla eğiliyorum skolyoz ve fıtık olduğundan kitlenip kalıyorum yerde. Koyabileceğin bir yer yok mu ?
(712 puan) tarafından
2+1 ev öyle büyük değil köye annemlere koyalım dedi bir ara ama onlarda hakkından gelirler köyde yerde alışmış yemeğe aynı düzen istiyor
0 oy
tarafından
Ay bende yerde yiyemiyorum ya oturamiyorum satma bence illaki bi yere sığar bi götür baktın olmuyo o zaman satarsın 
(712 puan) tarafından
Bakalım inşaallah uygun yer bulurum

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 264 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aslı saray (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.
18 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nickmickyok (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 435 göst.
6 Haziran 2024 Moda kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 141 göst.
3 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Aras2304 (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,605 soru

24,388,774 cevap

349,148 kullanıcı

...