+1 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından

image

kızlar kaymakam gönderdi bugün o kadar mutlu oldum ki oğlum 3 yaşına girene kadar göndericeklermiş :)

7 Cevaplar

+1 oy
(658 puan) tarafından
Yanlıs anlamazsanız merak ettim maddi acıdan sıkıntıda musunuz ondan mı yolladılar acaba. Postlarınıza baktım 2. Bebegı falan dusunuyorsunuz da sasırdı acıkcası
(199 puan) tarafından
Hayr hiç bir maddi sıkıntım yok hiç bir yere gidipde başvuruda yapmadım sadece bu ilçeye taşındım kayt yaptım bebeğim olduğu için gönderdiler
(658 puan) tarafından
O zaman depremzedelere olan tarz yardım bu acıkcası bence almanız dogru degil tabı kı sız bilirsiniz. Elestırmek ıcın asla demiyorum bu arada ama maddı hıc bır sıkıntınız yoksa kabul etmeniz dogru degıl bence sizin yerinize ihtiyacı olan birine verılır
(199 puan) tarafından
Bide maddi sıkıntı çeksem bile 2. Çocuğu istemem neden bu kadar şaşırttı fakir olan çocuk doğurmuycak diye bi kural mı var
(658 puan) tarafından
Kural yok tabı kı ama 1 tanesı ıcın yardım alınarak buyuyorsa 2.yı yapmak cocuklara haksızlık o acıdan dedım
(199 puan) tarafından
Maddi sıkıntım yok diye gelenide almıycak değilim para içinde oynamıyorum her halde
(658 puan) tarafından
Gule gule kullanın o zaman.
-Reklam-
0 oy
(321 puan) tarafından
Kız bu nerenin kaymakamı böyle maaşallah 
(199 puan) tarafından
Gaziantepin cnm vala bende gelince şok oldum ilk defa böyle rast geldim iyiki taşınmışım :D
0 oy
tarafından
Güle güle kullan cnm yardım başvurun mu olmustu
(199 puan) tarafından
Hayr cnm sadece buraya taşındım adresimi aldım burdaki kaymakam böyleymiş bebekli ailelere veriyormuş 3 yaş altı zengin fakir ayırmaksızın
tarafından
Aa öyle mi Allah razı olsun ondan işte yardım böyle yapılır ya herkese yada hickimseye bez masrafından kurtuldunuz hiç değilse bez masrafını birikimini yap bari :))))
(199 puan) tarafından
Ev yaptırıyorum cnm kısmet olursa 2 haftaya geçicem hepsi borçlan oldu hiç yokdan bezden kurtuldum vala :)
0 oy
(49 puan) tarafından
Nasıl oluyor kız bu bnde antepdeyım 
(199 puan) tarafından
Vala cnm ben başvuru yapmadım kendileri getirdi
(49 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(49 puan) tarafından
Neresinde oturuyorsun 
(199 puan) tarafından
Yavuzeli ilçesi cnm
0 oy
tarafından
Bende antepdeyim belediyenin çöpünü görmedim süt dışında:D
(199 puan) tarafından
Ben yavuzeli ilçesindeyim cnm burası gayet güzel
tarafından
Biz merkezdeyiz canım :) ben almazdm ihtiyacı olan alsn diye ama gökten de yağmıyor hersey çok pahalı güle güle kullan inşallah
(199 puan) tarafından
Hem belediyenin bi çöpünü görmedim diyip hemde almazdım demen çok saçma bence dört elle alırdın ama vermiyolar o yüzden bu sözlerin
tarafından
Ben aldın diye seni yargilamadim ki niye savunma moduna girdiğini anlamadım . Ben depremde bir ıslak mendil bile almadm hatta bir ekmek bile çöpünü görmedim dediğim şey burda kimsenin yardım aldığını görmedim durumu ihtiyacı olan komşularım da var belediyenin sadece anne için özel dağıttığı sütü alıyorum tadı çok iyi diye Allah'a çok şükür gelsede almam ha gelen bir koli mama vardı onu da bu uygulamadan bir arkadaşa hediye ettim ihtiyacım olmadığı için seni yargılar bir yorumda bulunmadım sende sözlerine dikkat edersen sevinirim
0 oy
tarafından
Herkes kadının almasına takmış ya dizede gelse sizde alırdınız eminim 
(199 puan) tarafından
Alırdı cnm zaten gelmiyor ya onlara böyle şey o yüzden konuşuyorlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 259 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (3,469 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 153 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Anne24 (25 puan) tarafından soruldu