+1 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
İyi akşamlar herkese.

O kadar stresli ve üzgünüm ki yine buraya anlatmak istedim.2 gün önce 2 yaşındaki oğlum burnuna sandık süsümden kopardığı büyük boncuğu sokmuştu.evde kendim çıkaramayınca eşime haber verdi O da kaynanalar hastaneye gidip çıkarttılar.eşimi aramıştım çıktımı diye bana bağırıp çağırdı senin yüzünden diye.

Üzüntüden sancılarım tuttu 32 haftalık hamileyim riskli gebeliğim var buna rağmen suçu bana attı.

Oğlum bugünde boş hap jelatinin ince kabuğunu koydu burnuna evi süpürdüğüm halde bulmuş mutfakta.koyduğunu görür görmez müdahale edim dedim burun pompasını alıp gelene kadar parmağıyla daha çok itmiş.üstüne eşim eve geldi o da alıp annesine götürdü mille çıkartmak için.bende arkasından indim üstüne büyük görümce aramış kaynamamı.o da anlatmış olanı o kapattı üstüne ortancısı aradı kaynanam da açıklama yapıyor işte görümcemünde sesi geldi telden kızıyor onun anası yokmu diye.bende dedim onun çocuğu yapmıyormu sanki kaynanam kapattıktan sonra kendisine dedim insanlar kendi başına gelmeyen şeyler hakkında boş konuşmayı çok seviyor diye.

Yani ben anlamıyorum bu insanları burda bile okudum çocuğu pil yutanı deterjan içeni Birgün bile kimseyi yargılamadım

Bu arada halasıdır korkmuş olabilir diyen olacaktır ama bu şahıs ve diğerleri birçok konuda karışan ve yargılayan insanlar beni suçlamak için yer arıyorlar 

Konuşmuyorum hiçbiriyle bu sefer ya eşimi ya da kayınbabamı dolduruyorlar bana kızsınlar diye

7 Cevaplar

+3 oy
(717 puan) tarafından
Yapacağın şey çok basit hepsine taciz iftira ve fitne davası açıp tazminat alacaksın bidaha değil ağzını açmak sokağından gecemezler artık şu eş kaynana görümce tayfasının haddini bildirmek gerekiyor tepemize çıkıyorlar yoksa
(328 puan) tarafından
Affet buna da çok güldüm sen yinede beddua etme aşkım allah iyiyi kötüyü görüyor kalbini ferah tut hatta onlara kin bile besleme ki iyice delirsinler ❤️
(717 puan) tarafından
Kin tutamam zaten sadece aklıma gelince acayip öfke kusuyorum şu üçlü yılan grubuna
(328 puan) tarafından
Kus kus içinde tutma iyi olur
(316 puan) tarafından
Bunlar arsız insanlar köye rezil de  ettim yine aynılar
(3,162 puan) tarafından
Çok mantıklı aklımda bulunsun :)
-Reklam-
+1 oy
(1,105 puan) tarafından
Kimse kusura bakmasın hiç kimsenin haddi değil bir başkasının anneliğine laf etmek istisnalar hariç tabiki benim oğlumda 2 yaşında yaptığı yaramazşıklardan kendine zarar vermelerinden kaç defa oturdum hüngür hüngür ağladım her çocuk bir değil kimse başkasının çocuğunu kendi çocuğuyla karşılaştırmasın ben bir ortama ya da bir eve oturmaya gittiğim gibi oğlumun yapabileceği bütün herşey gözümde canlanıyor çünkü yapıyor bazen banada rahat bırak çocuğu rahat otur şöyle yapma böyle yapma diyorlar da kimse kusura bakmasın ben annesiyim en iyisini ben bilirim çocuğum için. Sizin çocuğunuzda ard arda böyle birşey yapınca sizi suçlamışlarda nerden biliyorlar siizn ilgilenmediğinizi umursamadığınızı yani çocuk bu kaşla göz arasında herşey olabilir Allah kötüsünden korusun saklasın inşallah 
(316 puan) tarafından
Gerçekten insanı insan olan anlıyor onlarında çocuğu var hasta da oluyor başlarına işlerde geliyor ama sanki ben sorumsuzum işin sonunda beni suçluyorlar
(1,105 puan) tarafından
O kolaylarına geliyor canım takma sen yoluna bak onlarn karakteri bukadarsa sen ne yapabilirsin
+1 oy
(328 puan) tarafından
Ah canım üzüldüm senin adına aslında eşinin anlayışlı olamsı gerekliydi böyle şeyler bir saniyede bile gerçekleşiyor anlık bişey yani haliyle gözümüz sürekli üstünde olsa bile bir saniyede herşey oluveriyor senin ne suçun varmış belki kafan doluydu belki başka bişey niye kendisi müdahale etmek yerine annesine götürüyor benim kızımında 1 yaşında bi anlık gözümü ayordım diye kolu kırıldı mesela ben ister miyim böyle olsun kimse itemez
(316 puan) tarafından
O da yazmamdan kopan boncuk sanmış sandık boncuğunu görünce de beni arıyor onu koymuş diye
Huyları bu anasına babasıda kundaktaki bebeğe kadar hepsi aynı bi tarafları sıkışınca karşısındakini suçluyorlar
(328 puan) tarafından
Tövbe yarrabim allah hidayet versin canım sana da bol bol sabır
+1 oy
(567 puan) tarafından
Erkek çoxuğu ekstra yaramaz oluyor. Yani çocukla bi alakası da yok. Bende annemin tuvalete girmesini fırsat bilip sandalye üzerine 2 mindernojunda üzerine tabure koyup lambasız lamba girişine parmak soktum elektrik çarptı  çoxukken. Yani anneysek eliminden gelenin en iyisini yapıcaz elbette ama her zaman da koruyamayız. Bazen olacağı varsa oluyor. Herşey yolunda olması için desteğe ihtiyacınız olur. Gelipde yarıdmcı olmuyorlarsa yorum da yapmasınlar. Biri gelse yemeğimizi uapsa biri gelse çamaşırımızı yıkasa assa diğeri gelip toz alsa vs, bizde oturur akşama kadar çocuğa gözümüzü dikeriz hata yapmalarına engel olmuş oluruz. Ama 3 kişinin işini 1 kişi yapıyor ve bu kişinin adı anne ❤
(316 puan) tarafından
Sadece yargı dağıtmayı biliyorlar hamileyim tekim
Ona rağmen yetişmeye çalışıyorum
Allah'm kınayana kınadığını versin başkada bişey demiyorum artık
(567 puan) tarafından
Amin... İnsanlar kötü. Kendinizi mutlu etmeye bakın. Boşverin onları üzmeyin kendinizi bazılarına ne yapsak ne desek boş. Değişmiyorlar. Keşke değişseler
+1 oy
(51 puan) tarafından
Gerektiği yerde lafını esirgeme kendini ezdirme onlar konuşmasını biliyor ise sende konuş kimsenin hakkı değil herseye karismalarinin çocuk bakmak öyle sanıldığı gibi kolay değil 
(316 puan) tarafından
Eskiden çok sustum onlarda kendinde bu hakkı gördüler son 2 yıldır susmuyorum cevap veriyorum bu sefer babalarına anlatıyorlar ya da eşimi aratıp çocuğum hakkında yorum yapıyorlar
(51 puan) tarafından
Haset fesat olmuşlar çekemiyorlar açıkçası seni senle nasıl uğraşacaklarini şaşırmışlar sende kaile alma ne kadar umursamazsan okadar dert olursun görmezden gel cevabını ver hayatına devam et
(316 puan) tarafından
Sağolun Allaha yakın bana uzak olsunlar başka isteğim yok zaten
0 oy
(10,221 puan) tarafından
G.rizekalılar dicem ayıp etmiş olmam inşallah. Yeğenlerini, torunlarını çok düşünüyorlarsa gelsinler de biraz cocuğuna baksınlar sende yatıp dinlen riskli gebeliğin varmış zaten. 

Oturdukları yerden konuşmak kolay. Benim kızım da  tam o yaşlardayken burnuna 3 tane çekirdek sokmuş hemde ben yanındayım ama arkası dönük. Sümkürttüm çıkarttırdım fln ama kimse de beni yargılayamaz gelsinler de baksınlar iki dk. 

Gerçi insana eşi bile böyle yapıyorsa kaynana görümce ne yapmaz. Üzme kendini canım geçmiş olsun bunla
(316 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim bende karşımda anlayışlı insan beklerdim korkma çocuktur yaramazlıkları olur böyle diye ama onların akılları yargı dağıtmaya çalışıyor sadece
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Cok uzuldum sana canm.ama esininde cocugu alip anasina gitmesine ayri takildm yani bu covuk yapabilir ve bizde insaniz sonucta en cok anneler ilgileniyor ve bazi seyler gozden kacabiliyor.anasi sensin ama o anasina goturuyor bide cocugu senle degil onla hastanye gotruyor bence esindede problem var gibj.benmde oglum var gerckten erkek cocuklari kiz cocuklarindan daha yaramaz ve biseye taktiklarinda takiyorlar.ama benm gorumcem oyle bi laf etse o dilinj boynuna dolar esiminde nefesini keserim bana karsi tavrindan dolayi.bilemiyorum  anlayssz insanla hayat gecirmek zor allah yardimcn olsn insqllah oglun iyidir canm gecmis olsn
(316 puan) tarafından
Teşekkür ederim oğlum iyi şükür ki.
Hastaneye gittikleri zaman iyi değildim o anki korkuyla annem sen gitme ben giderim dedi o gün bizdeydi annem
Eşim oğlumu alıp aşağıya indi annemde arkasından indi tam arabaya binerken kaynanam ben giderip diyip kendi binip gitti
Bugünde evde mil olmadığı için aşağı inip kaynanamda mil var diye ona çıkartırdı.
Ama onun dışında anasına danışmanı çok sever oğlum doğduğu zamanlarda da kutusu zaman arardım eve gel diye işden eve çağırırdım hastaneye gitmek için anasını arardı çocuğa bak diye dersim annesi benim benim yapamadığımı annemi yapacak çocuk ağzından burnundan kusuyor diye anasıda derdi beni çağır bişey oldumu kocanı arayıp çağırma
Böyle tuhaf insanlar işte bende nerden buldum bulaştım bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,545 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 410 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (830 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 986 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (830 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 757 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde BURHAN ALTINTOP (19,469 puan) tarafından soruldu

408,310 soru

12,265,656 cevap

37,459 kullanıcı

Kategoriler

...