0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

dayım kuşçu ona sordum kanatları şeffaf ortası siyah güvercin biti mi dedim şeffaf olmuyor ve görülmeyecek kadar küçük oluyor o dedi ama ben net görüyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Korkudan cam, balkon açamıyorum çamaşır asamıyorum. 

Ama artık bayılıcak gibi oldum salon camını şimdi açtım perdeyi kapadım. 
-Reklam-
0 oy
(3,761 puan) tarafından
Benim balkonda çamaşırlara da gelmiş ben de bilemedim ne bilen çıkar inşallah 
tarafından
Aynı böyle mi ? Böyle çamaşırlara yapışıyor yanları şeffaf ortası siyah ama öldürünce direk ölüyor
(3,761 puan) tarafından
Evet aynısı ortası yeşilimsi
tarafından
Bana siyah gibi geldi ortası
0 oy
(14,010 puan) tarafından

Nedir bu böcek sülalesinden çektiğimiz:(

(14,010 puan) tarafından
Kiza da surdum 12 de uyandı kremi. Şampuanı le yıkamam lazım uyuya kaldı uyanırsa yıkayacam zaten geç surdum ya bi de buharı da var
Her şeyi atıyorum 60 a ütüyle gezecem yine
tarafından
O lanet insanın psikolojisini bozuyor
(14,010 puan) tarafından
Kremi suruyorum vücudum rahatladı yalan yok parmak araları kol dirseğim kollarım kaşınıyor hala
Kafayı yiyecem de az kaldı
tarafından
Ayyy hamilelikte dahada zor :( Allah yardımcın olsun
(14,010 puan) tarafından
Sağ olasın canım benim
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Dantel böceği bizim buralara da geliyor zararı yok ısırıyor ama :)
tarafından
Güvercin biti mi çoğalır mı eve girerse
(1,881 puan) tarafından
Hayır o değil sanirm tam da bilmiyorum ama çoğalmiyor öyle bisey değil yaz aylarında çıkıyor sonra kayboluyor bizim çamaşırlar da tek tük oluyor bazı bölgeler de daha çokmus ama dediğim gibi çoğalan üreyen bisey değil yazın oluyor kışın yok
0 oy
(382 puan) tarafından
Bunlardan bizim buralardada var perde böceği bu her sene geligo mübarek bu sene daha çok oldu cam aciyorum ruzgarla evin içine doluyo çamaşırlara yapisiyo hep ama yağmurlar başlasın gider heralde 
(382 puan) tarafından
İnternette güvercin bitide deniyor yazıyor.ama zannetmiyorum güvercin biti yazınca başka bişey çıkıyor bu hersene bu zamanlqr geliyor yağmur yagdimu gidiyor.guvercin biriyle alakası yok bence.kuraklikda geliyo zaten Amerika'dan mi ne geliyomus dantel bocegi yaz Google çıkar zaten
tarafından
2 yıldır varmış izledim araştırdım zararsızmış sadece ısırıyormuş hatta binamdaki komşum eve giriyor benim balkondada çok dedi.
(382 puan) tarafından
Aynen cnm camlar açık oldumu eve bile giriyor benims giriyor oljyolar zaten süpürüyor um gidiyor.ama yavaş yavas giderler artık yağmurlar baslayinca
tarafından
Kız aklım gitti yemin ederim bit sandım ****** biti :D
(382 puan) tarafından
Yok yok için rahat olsun

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 755 göst.
11 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
2 cevap 196 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (456 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 144 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (327 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,104 soru

23,756,399 cevap

315,192 kullanıcı