+1 oy
808 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,358 puan) tarafından

Yeri geliyor kaynana yeri geliyor görümce yeri geliyor eşinizle bile tartışma yaşıyoruz bâzen laf dalaşına giriyoruz hemen herşeyi anlatır mısınız hatta bâzen çocuğunuzun yaramazlığını falan 

Ben hep anlattım ama bana yeri geldi ok gibi geri geldi ama bazen patlayacak gibi oluyorum bir bakmışım herşeyi anlatmışım ya:ermm:

46 Cevaplar

0 oy
(1,456 puan) tarafından
Bazen anlatırım bazen anlatmam. Bana genelde hep yol gösterir annem. Ve hiç bi zaman sen haklısın kızım demez. Beni yuceltemez yani. Hep eşin haklı olsn o senin eşin der. Annem erkek çocuklarını sever damadida olsa kıyamaz. Ha öyle çok büyük kavgamız olmaz herkes gibi arada tartışırz. 
-Reklam-
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Kimseyle konuşmuyorum kimseye bir şey anlatmıyorum bence en iyisi herhangi bir konu varsa eşimle hallederim kimseye onu bunu anlatmayı sevmem 
(2,358 puan) tarafından
Hemen hemen herkes konuyu eşimle çözerim demiş cnm konu eşimin anası kaynana olacak kadın gel gör ki kadın freni patlamış kamyon gibi üstüme çok geliyor esin ne yapıyor dersen adam kaç kere konuştu laf saydı etti yok takık bana artık eşim bu sefer bana saymaya başladı çözülmüyor artık anneme ağlıyorum anlatıyorum ablama anlatıyorum ama yok Allah bu kadını bildiği gibi yapsın ne istiyor bende bilmiyorum sürekli onun yüzünden evde tartışma var yoksa eşimle benim hiç bir sorunum yok
(3,603 puan) tarafından
Canım bırak üstüne gelsin duymamazlıktan görmemezlikten gel takma hiç esinlede boşuna morali bozma kavga etme degmiyorlar gerçekten
(2,358 puan) tarafından
:( öyle yapcam cnmm mecbur çünkü ya kocama bişey olacak ya bana sinir stresten
Dün dedim artık derdi sen sen alsın seni istemiyorum boşanma aşamasına geldik çünkü annemde artık çileden çıktı kocamla kötü olacaklardı ya tez zamanda kurtulmayı nâsip etsin inşallah kuzu çıkmaza girdim ağlamadığim gün yok artık
(3,603 puan) tarafından
Hayırlısıyla kocana hiç yansıtma boşver aranızı bozmaya değmiyor düzelir siniz insalalh
0 oy
(5,305 puan) tarafından
AnlatırDIM. Her b.ku anlatırdım ama öyle böyle değil. Ama çok güzel akıllandım. Annem değil ama ablam dediğin gibi ok gibi geri döndürdü bana anlattıklarımı. O iş bitti yani :) şimdi arayıp sorunca havadan sudan konuşup kapatıyorum
(2,358 puan) tarafından
Bende artık öyle yapcam valla kimsenin kimseye hayrı yok herkes sözde yanında
0 oy
tarafından
Hayır tabikide. Niye anlatiyim
0 oy
(4,268 puan) tarafından
Herseyi anlatmam ama anlatirim cogu zaman. Ne kardesim ne annem bunu bana laf sokmak icin kullanmaz. Aksine hatam varsa soylerler. 
0 oy
(790 puan) tarafından
Ben anlatmam anneme falan çok yakın arkadasim vardır bir iki tane onlara anlatırım. Anneme en ufak birşey söylesem al işte senin kocan şöyle senin kocan böyle biz sana onunla evlenme dedik vs diye başlıyor ama halbuki kocamın yaptığı şeyler ufagin bile ufagi ama biz kadın olarak bazen kirilabiliyoruz o yüzden söyleme taraftarı değilim sonra bizim aramiz düzelir aile düzelmez 

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 613 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 521 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 343 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 686 göst.