0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (313 puan) tarafından
Kızlar bu şekilde olması normal mi üst disleri sarımsı gibi 

1 cevap

0 oy
(1,446 puan) tarafından
Dişlerini fırçalıyor musunuz canım? Bir de gece beslenmesi var mı, mama, süt vs içiyor mu gece yani?
(13,979 puan) tarafından
Merhaba ☺️
Benim kız da 16 aylık 6 dişi var nasıl firça almam lazım öneride bulunur musunuz lütfen?
(1,446 puan) tarafından
Gece beslenmesini kesmeniz ve dişlerini fırçalamanız lazım. İki sebebi de bu çünkü. İlk dişi çıktığından beri fırçaladım hep ben. Meyveli süt zaten tatlı bir şey gece yatarken içmemesi gerekir
(313 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirme için büyük kızımda böyle bir sıkıntı olmadi o yüzden bilmiyordum bugün farkettim üst dişlerinin minesi bozuk sarımsı hemen diş fırçalamaya başlayacağız inşallah
(1,446 puan) tarafından
Şirin, ROCS marka küçük bebek diş fırçaları var bir de bebekler için diş macunları da var. Yatmadan önce diş fırçasına kırmızı mercimek tanesi kadar diş macunu sıkıyorum. Aç ağzını diyorum açıyor normal kendimim dişlerini nasıl fırçalarsam onunkileri de öyle fırçalıyorum. Sonra fırçayı da ona veriyorum alışması için sen de fırçala şimdi diye. Sonra su içiriyorum, bitiyor:)
(13,979 puan) tarafından
Canım öncelikle sağ olasın ☺️
16 aylık, hangi macunu kullanabilir?
Çok istekli her sabah beraber yuzumuzu yıkıyoruz fırçami vermiyor o da istiyor yapmak.
Her gün banyodan sonra tırnak makasını alıp geliyor kendi kestırıyor takıp ediyor hepsini kestımmı diye:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 555 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 245 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
+1 oy