0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (1,178 puan) tarafından
6 ay olacak 3 yaşında WC eğitimine başladık çisi zorda olsa öğrendik ama.kakada başta kabızlık tutma sorunu oldu WC arada da olsa yapıyordu yaparken götürünce yeni tutmaz oldu ama istemiyor hıc bı şekilde ağlama krizine giriyor napacami şaşırdım lütfen tecrübesi olanlar cvp versin benzer yaşayanlar kabızlık da ilaçla beslenmeyle geçecek şekilde değildi tuttuğu için çok üstüne de gtmedim ondan gtsemde coksey degsmiyo 3 buçuk yaşında ıstemiyo yapamıyorm diyor  ayakta yapıyor altına 

2 Cevaplar

0 oy
(9,624 puan) tarafından

Oraya yapınca kirletecegi için tedirgin o yüzden çocuğunu rahatlatacak şekilde konuşman gerek hadi onu da yapalım sonra beraber temizleyelim yikayalim arkadasından bay bay yapalım falan diyebilirsin,bakınca komik duruyo ben yapmadım gerçi :D ama yapanlar ise yarayanlar var,çocuklarda genelde orayı kirletirsem annem bana kızar algısı var o yüzden yapmaya korkuyolar

(1,178 puan) tarafından
Yok yok yaptgi zamanlar asla kızmadım hatta oyun küreğiylw.kendine attrdm.yikattm neler yaptık olmuyor evin içine yapıyo gülüyor vücuduna düğmesinden rahatsız oluyo ona rağmen yapıyor
(1,178 puan) tarafından
Elde salladk sarkida söyledik ayların deneyimi var  maalesef çok şey denedik farklı şeylerde yapmasını sadece oturrkn zorlanıyor mu blmıyorm yapınca rahatlıyordu ıyıce alıştı asla oturtamiyorm lazmlga klozete kendıni paraliyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim çocuğumda büyük tuvaletini söylemiyordu tam bir eziyetti ondan sonra tuvalete götürdüm hadi oğlum gelmiştir yapabilirsin buraya sana güveniyorum başarırsın falan dedim yapta sana oyun hamuru alcam markete gitcez falan dedim yapınca hadi beraber bunu evine yollayalım yıkayalım sifona sen bas dedim böyle alıştı 
(1,178 puan) tarafından
Fazlasını denedim öyle şeyleri yemıyo  sürpriz yumurta istiyor çok almam onuda  yapacam tamm diyo yapmıyor yine

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 99 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,274 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (1,844 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
9 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Degistirdimgitti (2,813 puan) tarafından soruldu

408,341 soru

12,267,701 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...