0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından
Kızlar bebeğim nezle grip gibi gündüzleri burnu akıyor ama uyurken tıkaniyor iburamin zero vardı evde ondan icirdim ama burnu tıkalı uyuyamiyor diye soğanı ıslak mendile sarıp besigine bağladım iyi gelir mi serum fizyolojikler yasaklandı diye kullanmadım ya uyuyamıyorum da soğan iyi geliyor mu acaba 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tuzlu su yapabilirsin burnunu acar
(260 puan) tarafından
Canım asla izin vermiyor ve şuan yatırdım işte uyandirirsam ortalığı yıkar 15 ayligiz uyanınca deniycem geçmezse soğan işe yarar şimdilik diye düşündüm ama yararmiki yarın sprey felan almayı düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(5,470 puan) tarafından
İzotonik sodyum klorür alın eczaneden. Onlarda sorun yok
(260 puan) tarafından
Aaa onlar kullanılır mı evdeki büyük izotonik sodyum klorür yazıyor siringayla çekiyordum yapabilirim dimi
(5,470 puan) tarafından
Tabi tabi kesinlikle. Ben en başından beri o şekilde kullanıyorum.
(4,172 puan) tarafından
İzotonik sodyum klorür dediğiniz serum zaten neden yasaklandı hemde
(5,470 puan) tarafından
Onlar değil, serum fizyolojiklerin "bazıları" yasaklandı.
(4,172 puan) tarafından
Baktım şimdi iyon sağlık medikal ve markalarının ürettikleriymiş
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Ben soğanı hic denemedim ama evde vicks varsa burun kanatlarına cok cok az yani nefes alıp verince içini yakmayacak şekilde sürebilirsin ben öyle yapıyorum ayrıca burun spreyi de kullaniyodum bide o serumlarin hepsi yasaklanmadı güvendiğin eczane varsa yasak olmayanlardan temin edebilirsin geçmiş olsun 
(260 puan) tarafından
Canım sprey vardı ama baya oldu alalı tarihi felan geçmiştir diye atmıştım izotonik var siringayla çekiyordum o olur mu güvenilir demiş biri de
(9,624 puan) tarafından
Güvenilir canim hatta tüp şeklinde olan serum fizyolojiklerden daha güvenilir,hic bise yapamasan bile suda biraz tuzu erit siringayla uygula izotonik gibi,gecen bi özel hastane hemşiresinin videosuna denk geldim oda izotonik serumu tavsiye etmişti
(260 puan) tarafından
Tamm canım sağol niye yasaklandı ki zaten kış ayında çocuklar hemen hasta oluyorlar nezle oluyorlar uyu geliyordu
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Serum fizyolojikler yasaklanmadı sadece piyasadan toplananlar var oda içeriği ile ilgili değil plastiği ile ilgili eczaneden alabilirsin ya da direkt sprey şeklinde olanlardan alabilirsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 271 göst.
0 oy
10 cevap 4,597 göst.
14 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 76 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,712 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 370 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,239 puan) tarafından soruldu