0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (2,790 puan) tarafından

Bu gece neye borçlusunuz:))) 2000 kusur kullanıcı online diyordu girerken . Maasallah dedim:))

Benim kızım  rahatsız tadım yok ateşi yeni düştü uzandım öyle sizler ne yapıyorsunuz 

15 Cevaplar

0 oy
(51,814 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
gecmis olsun tubisim elaninda krup rahat birakmadi gece iyiydi de bir saattir oksuruyo hava tuttum okula gondermicem 
tarafından
İkbal krup icin buzlugu ac elayi buzluga tut ordaki soguk havayi solusun cok nobet tuttugunda. Ya da ac cami disariyi solutun cocuga. Onun ilaci soguk hava. Ben kizimda cok yasadim kac kere krup oldu saymadim sicak iyi gelmiyor sar sarmala cocugu soguk hava solusun
(2,790 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ikbal ya :/
Ne kadar ilginç ama soğuk hava cigerlerini üşütmez mi ay
tarafından
Yok kuzu krup ses tellerinin sisip odem yapmasi sonucu oluyor sisiyor orasi cocuk oksurdukce islik calar gibi hatta kopek havlar gibi ses cikariyor. Soguk ordaki odemi cozuyor aksine. Cocugu giydirip soguk hava solumasini saglamak gerekiyor
(2,790 puan) tarafından
Allah şifa versin işte çeşit çeşit şeyler duyuyoruz :/
(51,814 puan) tarafından
acile götürüp soğuk buhar verdiriyorum canim göğsüne de hirkasini koyuyorum iyi edeyim derken hasta etmemek icin okulda diyorlarmis hasta cocugu neden getiriyorlar diye anlatamiyorum kimseye cigerleri temiz çok şükür zeynosun dedigi gibi ses telleriyle alakalı ela oksurunce herkesin gözleri yuvalarından cikiyo.herkes bize bakiyo☺️
(51,814 puan) tarafından
en iyi cevaptan niye vazgectin kiz ☺️☺️☺️
tarafından
O oksuruk sesi cok fena ya travmam oldu benim duyar duymaz taniyorum yaz basinda dogu da krup oldu duydugum an dedim aha tamam krup bu goturdum doktora dedim cocuk krup oldu ben soguk buhar tuttum gece doktor diyo ki masallah bana gerek kalmamis :D
Master yaptim ipekte artik :D
(2,790 puan) tarafından
Sabah okurken ard arda basmışım 2 kez ay.  Yaptım geri:)))
(2,790 puan) tarafından
Allah şifa versin ya.:/
(51,814 puan) tarafından
amin canim az once yine acile goturdum
-Reklam-
0 oy
(8,837 puan) tarafından
benim oğlanda hasta şimdi uyudu sonra yerine yatırır bende uyurum 
(2,790 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından
Hala temizlik peşindeyim son mutfağımi silicem
tarafından
Daha şimdi geldim çok şükür bitti ama bende bittim valalhi :(
(997 puan) tarafından
Ellerine sağlık kuzum boşver hem çocuk hem hamilelik yapma yorma kendini
tarafından
Mecbur canım ya annecim yok ki yakınımda gelip yardım etsin herşey tek başıma bulantidan da bayadir detaya giremedim suyum çok kireçli duşakabin faalan bir hafta dokunma elden çıkıyor çok aşırı kireç var suda
(997 puan) tarafından
Ben doğum yaptığımdan beri temizlik yapmamıştım dün yapayım dedim duşa kabinim artık katmanlaşmıştı :D :D temizleyince dedim meğer temizmişte kireç sökücü gerekiyormuş :D valla burada olsaydın ben yapardım temizliğini ya kıyamam ben sana ❤️
tarafından
Oy saol canım ❤️ aslında kireç ve pas için müthiş bir ilaç biliyorum da gebelikte kullanılmaz kireç evdeki bela ya :) benim koridorum çok büyük ve uzun evin üçte birini koridor yapmışlar manyak gibi fayans temizliğinden nefret ediyorum
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Gecmis olsun canim. Gece kuşum uyumuyor yine yine yine. Hergun uyumamak için bi bahanesi var
(2,790 puan) tarafından
Ne kadarlık canım Allah bağışlasın
(3,316 puan) tarafından
26 aylik canim. Dogdugundan beri böyle. Once cok gazliydi. Simdi diş cikariyor ama dişleri kanıyor yani baya zor oluyor. İri biraz ondan dedi dr
(2,790 puan) tarafından
Anladım canım.  Tam oğlumla aynı aylik.  Benimkinde de gaz sorunu var hala . Sabah 5 6 da ağlayarak kalkar :/ hepsinin huyu suyu farklı işte. Çok şükür Benimki iri sayılır ama çok sorun yasamadim
(3,316 puan) tarafından
Ayy ondan mi ağlayarak uyaniyor aceba bizimki de. Gerci probiyotik kullaniyorum ozellikle diş zamani. Ishal de oluyor göz goz pişik sorunu olusuyor. Evet ya malesef keske hastalanmasalar. Yaramazliklari keşfetmekten diyoruz.
Kızın nasıl oldu iyimi
(2,790 puan) tarafından
Ay kızım fena valla geçer inşallah.  Evet gaz olsa bilir fark ederdin canım distir seninki .Ben bu belirtileri 2 yaşına kadar gördüm diste . Ama huy yani huysuz cocuk
0 oy
(13,869 puan) tarafından
İyi geceler ☺️

Canım sende yorgun olmalısın o zaman

Geçmiş olsun neyı var?
(2,790 puan) tarafından
Valla sorma şirin gece titredi kaldırdım ateşini düşürdüm yine bakamadım buraya falan. Sem nasılsın
(13,869 puan) tarafından
Şimdi nasıl ?
Ben eh yaşıyor gibiyim
Bende Defne eşimde uy.uz çiktı deli gibi kaşınıyorum krem yazdı başladık kullanmaya
Defne zaten ciğerlerinde enfeksiyon çıktı ustune uy.uz
(2,790 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun canım ya. Tamamen kullan geçer inşallah canım. Geçmiş olsun minik kuşa. Nerden bulaştı oyun evinde falan mi
(13,869 puan) tarafından
Yok uç dört ay önce küçük kaynım oldu ben gitmedim görüşmedim ama kızda çikmiştı krem yazdı o da önlem amaçli eşim de bende kullandım ama tekrarlıyormuş bu sefer de hepimizde
İnşallah canım inşallah
0 oy
(6,197 puan) tarafından

Emneyi brakioz besik salliorim:))

(6,197 puan) tarafından
Bikac posta uyukladim da suan uyanigin :)
(2,790 puan) tarafından
Günaydın:))
0 oy
(693 puan) tarafından
36 haftalık hamile ve şiddetli diş ağrısı ne yaptıysam dinmiyor :((:((
(693 puan) tarafından
Evet doğuma az kaldı diye bişey yapamam dedi
tarafından
Ben bugün Allah affetsin en son çare daha hafiflemeae rakiyla garagara yapacaktim nerdeyse beynime vurdu ağrısı bir ara
(693 puan) tarafından
Çok zor ya Allah'ım yardım etsin bize
tarafından
Amin canım
(2,790 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım benim
0 oy
(17,422 puan) tarafından
Bebişimi emzirmeye kalktım şimdi sallıyorum uyusun diye. 
(2,790 puan) tarafından
Allah bağışlasın ne kadarlık canım
(17,422 puan) tarafından
25 günlük oldu canım
(2,790 puan) tarafından
Ay maasallah maasallah minicik ya :))
0 oy
(1,504 puan) tarafından
Kızm dış çıkarıyor sürekli uyaniyor. Bide burnu tıkalı. O kadar yorgunum ki sadece uyumak istiyorum. Besiginde uyanıp kucağına al beni djyor.
(2,790 puan) tarafından
Ah yavrum ya . Geçmiş olsun:/
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Oglum uyudu kizimi salliyorm o uyumadi beni de uyutmadi dha
(1,021 puan) tarafından
İkinci çocugu sırf bu yüzden korkuyorum birini uyuturken zorlanıyorum diğerinde eklenirse 24 saat uyuyamazsam diye aman tanrım çok korkunç Allah kolaylık versin
(2,790 puan) tarafından
Günaydın canım. Evet zor oluyor gerçekten
(1,628 puan) tarafından
Evet zor oluyo da benim buyuk 4 yasnda kucuk 3 aylik gece de 4 e yakin uyudu benim uyumam 5 i buldu e zaten 3 saatde bir 4 saatde bir kalkiyo ister istemez uykusuz oluyosun buyugunun uykusu zaten yeni duzene girmisti bide kucugun uyku sorunu basladi 40 indan snra ya
0 oy
(3,772 puan) tarafından
Eşim gececi o gececiyken psikolojik uyuyamıyorum çok geç yatıyorum mahlalle tekin değil sürekli kızıma bakıyorum uyku tutmuyor gececi olunca 
(2,790 puan) tarafından
Allah korktuğundan emin kılsın canım
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Çocugum uyumadı hayla çünki 

Banada temizlik perileri tuttu sabah toplu eve uyanıyım diye evi toplarken 

Bi baktım halıları kaldırmış genl temizliğe girişmiş mutfaktaki tabak çanakalrı çamaşır suyuna basarken buldum 

Şuan Bi yorgunluk geldi gerisini artık ne zaman uyurda uyanırsak yapacağım 

Umarım bu mutfağa başlama enerjim uyanınca da devam eder çünki karman çorman bırakarak uzanmaya gidiyorum :)) 
(2,790 puan) tarafından
Ay maasallah bana da lazım:) uyanabildin mi şu an merak ettim
(1,021 puan) tarafından
Yeni uyandım ama kızım saat 8 de uyudu sabah nasıl yapcam bilmiyorum  uyku düzeni nanay
0 oy
tarafından
Diş çıkarıyor kızım uyku adına birşey kalmadı 
(2,790 puan) tarafından
:/ Allah yardımcımız olsun
0 oy
(3,124 puan) tarafından
2 aylık bebiş uyutmadi 
(2,790 puan) tarafından
Oyssss annesi kokla benim için
0 oy
(331 puan) tarafından
Kaç kullanıcınin aktif olduğu nerede yazıyor canm
(2,790 puan) tarafından
Uygulamaya girerkenki yerde kuzum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 191 göst.
22 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 227 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sultan80 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 277 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 423 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu

411,063 soru

12,373,219 cevap

42,581 kullanıcı