Evet hanımlar sonunda doğurdum .. ilk oğlum 42 haftaya kadar gelmedi ikinci oğlumda bundan korkuyordum. Ve şöyle yaptım .
Anneme geldim bugün doğdu doğdu dogmadi artık ne merdiven ne çömelme hareketi yaparım diyerek eve bı giriştim annem yeter yapma dedikçe pes etmedim sağolsun yengem tehlike oluşturacak yerleri temizledi bende yapabileceklerimi .. akşam 9 gibi sancım başladı 12 de insanım geldi eşimi aradim başka ilcedeydi . Bende banyo yaptım erkek kardeşini uyandırdım oğlumu aşağı kapıya indirsin diye ( annem doğumdan çok korkar onun için ona asla söylemedim kalbi falan da var babam gece kalkıp benle oğlumu göremeyince annemi uyandırmış bunlar evden kaçmış diye :) hastaneye gittik sabah 9 buçukta doğdu bebegim şükür sancılar beni zorlamadi ama eve ve doktor alttan muayene ederek ve doğumda sürekli açılma olsun diye elle müdahale ettiler. Ona rağmen doktor bı dikişin yarısı kadar dikiş attım dedi. Anama geldim eve gecseydim. Akbabalar ususup zehir ederlerdi herşeyi herkese hayırlı doğumlar dilerim