Bebeğim şu an bir aylık doğum kilosuna geri dönmüş yani kilo kaybı yaşamış Doktor bugün mama vermeye başla dedi ben annemin yanında kalıyordum bebek bakmaya tecrübe edilesiye kadar eşim de çalışıyordu yatılı bir işte ama iş yerinde sıkıntı yaşadı patronlar paralarını geç veriyor ve elemanlar arasında ayrımcılık yapıyordu eşim de ay sonunda bekliyorum maaşını alıp şehir dışına başka bir yerde çalışmaya gidecek maaşını alasya'ya kadar ben de bebeğe hediye gelen paralarla bebek bezi vesaire alıyordum ama ben de artık o da kalmadı şu an eşimde mecbur ay sonunda bekliyor iş yeri avans hiçbir şekilde vermiyor Bir de üstüne mama derdi çıktı tabii ki de hiçbir şey Bebeğimin sağlığından önemli değil annem de bu konuda yardımcı olur bana elbette ama illaki eşim neden para göndermiyor diye söylentisi olur zaten annemle eşimin arası Pekiyi sayılmaz ismimin de elinde olan bir durum yok şu an maddi açıdan O da üzülüyor destek olamadığı için devlet de sosyal yardımda annemle birlikte yaşadığım için Annemin sigortası olduğu için dedemden kalma yardım yapmıyor zaten 2 ayda 100 TL para oluyormuş bebek yardımı bizim burada başka ne tür gibi yardımlar var bir bilgim yok siz biliyorsanız destek olur musunuz bir şekilde Yardım almak istiyorum Çok çıkmaz diyeyim Bir yandan bebeğime üzülürken bir yandan da maddi sıkıntılara Kafaya takıyorum