0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben gurbete gelin geldim esimle birbirimizi cok severek evlendik cok zorlyklar cektik bu evlilik icin esimin isi nedeniyle ikimzde bilmedgmz bir sehire geldk ne anne tarafm var burda nede esimin ailesi kimse yok tek basima evdeyim hicbir komsum yok ev sehire uzak gidecek hicbir yer yok esimin iside sabah 12 d baslar aksam 8 9a  kadar evde yok ve benimle ilgilenmez afedersinz ama cinsel iliski hayatmzda yok adam hafta 1 defa ne bir ilgi ne bir bir sey bana ****** muamelesiyle iliskiye girer kendi isini bitirir bitirmez telefonu eline alir hic konusmaz oyle saatlerce telfnda oynar ben evde kucuk bir kizim var onunla aksama kadar yalnzm surekli aglyor daha 5 aylk psikolojim cok bozuk evlenmeden onceki hayatmi cok ozluyorum baba evini ben esimi cok swviyordum ama cok degisti neden boyle oldu bilmyorum surekli yalnzm hic kimsem yok burda aksama kadar evin icindeyim gezlck bir yerde yok sehire cok uzak siz benim yerimde olsaydnz ne yapardnz esimde ilgisiz daha 23 yasindaym ama o kadar yorgunum ki hayattan cok sogudum

4 Cevaplar

0 oy
(890 puan) tarafından
Ahhh canım aynı beni anlatmışsın tek fark benimki yorgun argın uykusuz demeden durmadan ilişki ister. Annesi gil burda onlara da gidesim gelmez hep huzursuzluk çıkarıyorlar bir türlü uyum sağlayamadım onların yaşantısına bu da onları huzursuz ediyor bana çatıyorlar flan. 14 aylikoğlum var sırf onun için geçen ay mahalle tarzı bir yere geçtik komşu bahçe arkadaşlık ilişkimiz olsun diye. Birkaç ayda bir şehre gideriz annemlere o kadar. Sen nerdesin ilçede misin köyde mi sağda solda  gidip geleceğin komşun yok mu hiç 
tarafından
Köy gibi bir yer komsularm var ama onlarda kaynanalryla yasyot pek gidip gelmyorlar ya zate  o kadar mutszm ki artk kimseyle konusmak icmden gelmiyor
(890 puan) tarafından
Benim burası da öyle canım köy gibi bir ilçe herkes yaşlı yaşlı olmayanlar da ya memur ya da kafa dengim değil. 1 tane kuzeni gil var ayda 1 flan onlarla görüşürüz başka kimseye gidip gelmeyiz eşim hiç sevmez bilmez aktivite yapmayı bir yerlere gitmeyi ama artık çok zorluyorum mecbur kalıyor  götürmedigi zamanlar ben bebeğimi alıp markete parka bazen yürüyüşe flan çıkıyorum en azından evden çıkmış oluyoruz sen de öyle yp havan değişir bebeğine de iyi gelir kış geliyor sonra hiç bir yere çıkamazsın
-Reklam-
0 oy
(133 puan) tarafından
Sen gurbetdeymişsin ben aynı ilçedeydik annemgil köyünde ana 1 saat uzaklıkda görümcelerim felan vardı hiç dışarı çıkamazdım birde üstüne bir sürü laf hakaret çıkmadım halde bi hatan da tuz bile eksik olsa hemen şiddet neyseki kurtuluyorum pislikten görücü usulu oldu ben sevnişim o hiç sevmemiş yada seviyomul gibi yapmış allahından bulsun pislik insan karısına çoluğuna çocuğuyla ilgilenir bunlarda telefon telefon bu başkaları huzur olmadı mı o evlililik yürümüyor çocukda bir yere kadar 
tarafından
Olmuyor valla surekli telefon bazen diyorsun icinden sen onun icin katlanyorsun ama onun yaptgna bak birak git diyorum kendime telefonuyla kalsn bas basa
(133 puan) tarafından
Gözünü korkut yoksa öyle gidersana yazık olur onun umurunda bile değil
0 oy
(1,402 puan) tarafından
bize yakinda ne oluyo sanki para olmadi mi her yer gurbet yalnizlik bende cok pismanim hic bole hayal etmedim evliligi 
0 oy
(735 puan) tarafından
Senin yapacagin en saglikli sey ne ben sana soyleyimmi once arkadas edinebilecegin birini bulmak kafa dengi edepli adapli vs biri kendine uygun olan birisi sonra bebegini disari markete parka cikar otur ordaki cocuklari izle yada git binkafede cay ic odami yok al termosunu cik bi dolas okadar iyi geliyoki bende senin gibiyim baska sehre gelin geldim kimse yok burda esimin ailesi var ama yok olsalar daha iyi kimseye gitmem kimsede bana gelmez ama benim vaktim yok evde oldugum her an benim icin daha guzel .iki cocukla cok zorlaniyorum ama cocuklari hergun markete gotururum parka gideriz okuluna gideriz eve geliriz esim ben dersem herseyi yapar ama demem lazim yoksa kendi dogumgununu bile unutur sonra iliskide ne zman denk gelirse 1 hafta 10 gun buluyo bazen uzun suruyo bazen iki dk belli olmuyo tabi ama ben esime soyluyorum ben bisey anlamadim  yakinda tekrarini isterim diyorum tamam diyo gecistiriyo tabiki  

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 378 göst.
6 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 742 göst.
7 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatma26 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,235 göst.
+2 oy
12 cevap 225 göst.

412,204 soru

12,408,871 cevap

44,731 kullanıcı

Kategoriler

...