Ben gurbete gelin geldim esimle birbirimizi cok severek evlendik cok zorlyklar cektik bu evlilik icin esimin isi nedeniyle ikimzde bilmedgmz bir sehire geldk ne anne tarafm var burda nede esimin ailesi kimse yok tek basima evdeyim hicbir komsum yok ev sehire uzak gidecek hicbir yer yok esimin iside sabah 12 d baslar aksam 8 9a kadar evde yok ve benimle ilgilenmez afedersinz ama cinsel iliski hayatmzda yok adam hafta 1 defa ne bir ilgi ne bir bir sey bana ****** muamelesiyle iliskiye girer kendi isini bitirir bitirmez telefonu eline alir hic konusmaz oyle saatlerce telfnda oynar ben evde kucuk bir kizim var onunla aksama kadar yalnzm surekli aglyor daha 5 aylk psikolojim cok bozuk evlenmeden onceki hayatmi cok ozluyorum baba evini ben esimi cok swviyordum ama cok degisti neden boyle oldu bilmyorum surekli yalnzm hic kimsem yok burda aksama kadar evin icindeyim gezlck bir yerde yok sehire cok uzak siz benim yerimde olsaydnz ne yapardnz esimde ilgisiz daha 23 yasindaym ama o kadar yorgunum ki hayattan cok sogudum