0 oy
546 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,163 puan) tarafından

Şimdi aklima geldi anlatayim dedim :)

bir ara kızım oyun oynuyor gitti koltuğa uzandı bebeğini aldı kucağına konuşuyoruz falan sonra bende dalmışım küçüğe kafami bir kaldirdim gerçekten uyumuş yarım saat güldüm sonra geldi bir tane yapıştırdı suratıma gülüyorum diye :D

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaa kıyamam ☺️ benim de küçük kızım oyun oynarken bı bakıyorum köşe de bı yerde uyuya kalmış hemen alıp yatağına koyuyorum 
(5,163 puan) tarafından
İşte benimki çok nadir kendi kendine uyur ama o günkü halı çok komikti utanıyor bide gulmemi de istemiyor :)
tarafından
Yazık yaa günah çocuk işte ☺️☺️
(5,163 puan) tarafından
☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(14,749 puan) tarafından

Kızım da bugün kağıdı çizmiş dedi Hedie mektup yazdım bana verdi bir anda güzel tutmuyorsun hedie ye gönderecektim prankpurta :Donu diye ağlamaya başladı :D

(5,163 puan) tarafından
Hahhhaaa yerim ya :)))))
tarafından
Ahahaha prankpurt :D
(14,749 puan) tarafından
Öyle diyor frankfurt diyemiyor :)))
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Haklı çocuk ne gülüyosun sen de annesi sjsjsjjs
(5,163 puan) tarafından
Aklıma geldi yine gülme tuttu bak :))))
0 oy
(321 puan) tarafından
Büyük kızım küçükken çok soru sorardı. Bi akşam uyutuyordum  2 yaşında filandi galiba. Hadi uyu kızım dedim niye dedi akşam oldu dedim niye dedi uyku vakti geldi dedim niye dedi uyuyalim diye dedim niye dedi uyuyup dinlenip büyümen için dedim niye dedi 2 saat kısır döngü yaşadık niye diye diye . Niye akşam oldu niye uyucsz niye buyucez niye dinlencez niye sabah olucak niye karanlık var niye uyumak var niye herkes uyuyo  .hayatımda ilk defa bu kadar uzun hesaba çekildim 
(5,163 puan) tarafından
:))))))) sustan da anlamiyorlar
0 oy
tarafından
Kızımı eltıme gönderdiğimi unutup.... Oda oda kızımı aradım ve kızım saklanma ses ver annem korkuyorum dıye beş altı kere bagırdım kapıyı görünce aklıma geldı asagı ındıgı yarım saat güldüm  . 

Oglumun  babası benı cagırırken nuuur balım deyınce anneeee dıt demesı :) kıskanclar ya 
(5,163 puan) tarafından
Maşallah ☺️ akıl sağlığımizi yitirecez bunlar yüzünden:))
tarafından
O ney sağlık yanı poşete alabılırım akıl ayrı saglıgı ayrı tart :) :)
(5,163 puan) tarafından
:)))))))
0 oy
tarafından
Oglum 4 aylık gece uyandı emziriyorum ortam karanlık telefonu elime alayım dedim ışık yüzüme vurunca memeyi biraktı şaşkin ve gülümser şekilde  vuuuuuuuu dedi çok tatlıydı maşallah oğluma çok hoşuma gitti ara ara düşünür yiyesim gelir :)
(5,163 puan) tarafından
Maşallah ☺️
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Benimki mutfak kokuyor değince *** demeye başladı sonuç annem boku yedi diye uyudu
(5,163 puan) tarafından
:))))
0 oy
(3,344 puan) tarafından

Benim oğlumda bugün namaz kılmak için popoyu havaya kaldırıyor, ayaklarınıda yanlışlıkla kaldırdı farkında olmadan takla attı:D:Dşoka girdi pat diye düşünce. Kayınvalidemle çok güldük haline

(5,163 puan) tarafından
Hahawhaa kiyamam
0 oy
(7,380 puan) tarafından
Bugün benim tostos oğlum beni hasta etti kendi doktor oldu kağıdı yırttı başıma koydu ateşim varmış benim hee kendi doktor ama doktoru aradi telefon açtı ayoo doktoyyy çabuk gell annem hasta ateşi vayy taam mı çabuk hıı kızayımm yoksa:)) ay eşimle bir gülme aldı bizi bu oyun 1 saat sürdü bir babası hasta oldu bir ben ❤️❤️
(5,163 puan) tarafından
Sjsjss masallah ☺️❤️
0 oy
(2,755 puan) tarafından

Bir gün oğlum hasta acilde bekliyoruz. Ama asla durmuyor koşuyor falan hiç hasta gibi değil ortalığı birbirine kattı :D

Eşim de kızdı artık. Hiç birşey olmamış gibi oturdu elini alnına koydu ben hasta oldum dedi :D

Ben de çok sinirlenmistim iyi geçmiş olsun dedim. Eşimle kahkaha atamaya basladik millet bize bakıyor deli mi bunlar diye :D

(5,163 puan) tarafından
:)))))))
0 oy
(10,192 puan) tarafından
Benim oğlum 4 yaşında ama dil gelişimi geride neyse bu akşam annme bana geldi uzandı hastayım dedi oğlumda o an anneme abur cubur için kızdı annem hepsini heme bir tane ye dedi diye.baktim annem dedi başım agriyo fln oğlum o an dedi hasta oldu iyi oldu iyi oldu çok komiktj güldük . Tabiki yaptığı doğru değil ama dil gelişimi geride birsey konuşunca çok seviniyoruz çünkü konuşması için çok çabalıyorum.
(5,163 puan) tarafından
Maşallah ☺️

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 526 göst.
2 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 380 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Ecem teyze (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 747 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,658 puan) tarafından soruldu