0 oy
122 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,566 puan) tarafından
1. Hedef Belirleme:Hedeflerini net bir şekilde belirle. Kısa vadeli ve uzun vadeli hedefler oluşturarak, bu hedeflere ulaşmak için gereken adımları planla. Göz önünde bir hedefin olması, motivasyonunu artırır.

2. Görselleştirme:Başarını görselleştir. Sınavdan almak istediğin puanı, istediğin okulu veya hayalini kurduğun mesleği zihninde canlandır. Bu, seni motive eden bir enerji kaynağı olabilir.

3. Ödüllendirme:Kendini belirli çalışma sürelerinin veya başarıların ardından küçük ödüllerle ödüllendir. Bu, motivasyonunu sürdürmene yardımcı olabilir.

4. Ortamını Hazırla:Çalışma ortamını rahat ve verimli olacak şekilde düzenle. Gürültüden uzak, temiz, aydınlık bir alanda çalışmak, konsantrasyonunu artırır ve motivasyonunu yükseltir.

5. Arkadaş Grubuyla Çalışma: Motive olman için bir arkadaş grubuyla birlikte çalışmayı dene. Birlikte hedeflere ulaşmaya çalışmak, rekabeti ve motivasyonu artırabilir.

Sınav hazırlığı süreci zor olabilir, ancak doğru motivasyonla ve azimle başarıya ulaşabilirsiniz. Başarılar dileriz!

4 Cevaplar

0 oy
(1,729 puan) tarafından
Motivasyon olarak alacağım kıyafetleri makyaj malzemelerini ev için aksesuarlari yaptıracağım estetikleri falan düşünüyorum hoop geliyor motivasyonum :D
(2,566 puan) tarafından
Bende liste yaptım alınacaklar diye bakıp bakıp çalışıyorum
(2,146 puan) tarafından
Ayyyyy sen eşittir ben vallahi :D
(1,729 puan) tarafından
Evet kizlar altimiza arabamızı alicaz gezicez tozucaz istedigimiz kiyafeti çantayı alicaz koca hesap sorunca da nah yapıcaz :D
(2,146 puan) tarafından
Ağzından bal damlıyor bacım :D
-Reklam-
0 oy
(2,584 puan) tarafından
İnşallah canım amin hepimiz istediğimiz puanı alırız inşallah. Seneye atandım postları açarız artık 
0 oy
(5,496 puan) tarafından

En kisa zamanda konulari bitir ve bol bol tekrar testleri denemeler coz. 

Kimseyle falan calisma. Kendine gunluk mutlaka vakit ayir o vakitte calis. 
Surekli atandigini ve o iste calistigii dusun. Hatta atandigin sehri bile kafanda belirle. Tabi dua et. Cok dua et aklina geldikce. 
Ben sabah 5 te evden cikar ise gider aksam 8-9 gibi eve gelir yemek yer 11 e kadar kpss calisirdim. Eski isim cok zordu ordan kurtulmanin tek yolu atanmakti tabi bu da beni motive etti. 
Allah yardimciniz olsun gercekten emek veren herkes atansin.
(453 puan) tarafından
Siz atandinizmi
(5,496 puan) tarafından
Evet 5 yil once :)
(453 puan) tarafından
Ay ne güzel hangi puan türünden atandiniz tavsiyeleriniz varmıdır :)
(5,496 puan) tarafından
Sagolun.
Matematigim iyi benim o guzel puan getirmisti. Bi de yeni nesil mantik sorulari var Türkce ve matematikte ben onlarin hepsini cok iyi yapiyorum. Guzel puan geliyo o sorulardan. Ben en cok Türkçe ,matematik ve tarih calistim. Konulari hizlica bitirip bol bol soru cozdum . Farkli kaynaklarin sorularini da cok cozdum. Cok calisin ve dua edin :)
(453 puan) tarafından
Hangi kaynakları cozdunuz peki p3 mi atandiniz hayırlı olsun inşallah darısı basima tabiki dua sabır çok önemli :?
0 oy
(140 puan) tarafından
Ayyy tam şu an matematik çalışıyorum benim hocam matematik kitabını aldım konu anlatımlı KPSS de çıkan konular var şu an toplama çıkarma işlemindeyim ama o bile bana o kadar zor geliyor ki konuyu anlar gibi oldum teste gelince kafam karıştı yapamıyorum daha toplama çıkarma da kaldım
(2,566 puan) tarafından
Bende matematik çalışıyorum önce videoyu durdur o soruyu çöz anladım hemen test çözelim gibi yaklaşma

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde BEBEKALPARSLAN (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde I am a mother (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde denizinmavisi (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.