Kizlar ben çocuklarıma düşkün bı anneyim yani bı sorunları olsun onu çözene kadar peşini bırakmam misal 3 yaşında oğlum konuşamiyor pek gidip hemen özel eğitime yazdırdım rapor çıkarttım ücreti pahalı diye kaynanam tuttu sen o çocuğun geleceği ile oynadın o rapor hayatını bitirdi dedi ben bunu kaç doktorla görüştüm doktorlar hep ozel eğitim şart dedi ve şimdi o raporu almasan bile bu çocuk okula başlayinca öğretmen illaki özel eğitim önerecek dedi bende küçükken gitsin alsın eğitimini okul hayatında en azından arkadaşlari gormez etmez çocuklarda alay etmezler dedim çünkü şimdiki çocuklar en ufak şeyle alay eder olmuşlar Bı sorun daha vardı küçük bı bebegim var doktor atopik yüz sendromu dedi ve bunun peşine düştüm bı kaç doktora daha gittim kaynanamla annem yne başladilar sen çok abartyosun doktora gitmeye ne gerek var götüren benim doktorla görüşen benim ama eleştiren onlar anlamıyorum ben onlara gelin benle doktora hiç demem kendi başima otobuse atlar 2 çocukla gdier gelirim Bide büyük oğlanı kreşe verecektim ama servis sknti oldu veremedim bende dil derslerini arttırdim bunuda kaynanam duymuş eşimden hemen o kadar parayı nerden bulacak bu oğlan yani eşimi diyor sen parayı savuruyorsun gibi gibi bı çok şey Ben 4 yllk evlym 1 kez olsun kuaföre gitmedim eve hiç bişey almadım evlenirken ne aldysam onla kaldım kendime kuruş harcamiyroum çocuklara alırım cocuklarimin eğitime harcarim ama kendime harcamam hiç ben savurganmi oluyorum şimdi oğlumun geleceğini düşünmek savurganlikmi Bide şu var sen çok çocukların üzerine dusuyosun bu kadar iyi degl diyolar ben üzerlerine dusmesem zaten ilgilenmezdim bu kadar ilgi olmazsa gelişmede olmaz haksizmiyim
1,512,837 soru
24,674,599 cevap
367,461 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın