Merhaba kızlar.
Ben doğum yapmadan 1 ay önce halam dizlerinden ameliyat oldu. Hastanede yatarken aradım. Evine geçti aradim. Ama evine gitmedim pek rahatım yoktu doğumum yakın olduğu için kendi annemlere bile gitmiyordum yani öyle söyliyim. Neyse işte gün geldi ben doğum yaptım beni aramadı msj atmadı. Bende kırıldım açıkçası
Normalde çok severdi beni ben kendimce dedim herhalde geçmiş olsuna gitmedim diye küstü o yüzden böyle yaptı geçen gün kandil msji attım diğer 2 halamı aradım ona msj attım cevap verir belki diye. Neyse 2 gün önce diğer 2 halam bebek görmeye geldiler. O halama da demişler gidelim diye hiç bisey dememiş aramadı bende geleyim diye dediler.
Bende o bana küstü galiba ziyarete gelmedi diye ama o da bana bi msj atmadı bi geçmiş olsun bebek nasıl sen nasılsın demedi dedim. O sen gitmeyince kusmustur kendi eltileri bile ayaklaninca geldi onlar gelene kadar onlara da kusuyordu dedi halam
Neyse koni su ki ben diyorum ki bu akşam gitsem mi bi hediye alıp geçmiş olsuna? Siz olsanız ilk adımı ondan mi beklersiniz