0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar afedersiniz ama adetime iki gün var bugün ilişkiye girmiştik ama prezervatif yırtıkmış içime de gitti yani ilk kez başıma geldi böyle bişey şuan çocuk iştemiyoduk korunuyorduk o yüzden 2 yaşında oğlum var aşırı yaramaz hiperaktif gebe kalma şansım var mı aranızda bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı kalırsam da yapicak bişey yok tabi sadece merak ediyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

2 gün kala değil ama kızım 6 aylıkken prezervatif yırtılması sonucu tek seferde hamile kaldım şuan kızım 1 aylik:)

(59 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım peki enfeksiyonun falan var mıydı
tarafından
Hayır yoktu canım
(59 puan) tarafından
Anladım cnm benim enfeksiyonum var yine sanırsam Bebek düşündügumuz Zaman da olmamıştı bnm 2 ay falan enfeksiyon yüzünden
-Reklam-
0 oy
(608 puan) tarafından
Yumurtlama dönemi olmadığı için çok düşük ihtimal bu. Kaldı ki korunan bir insan bile adete iki gün kala korunması hamile kalma şansı çok düşük. Tabi yine Allahın işi bilemeyiz mucize falan olursa 
(59 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm hayırlısı olsun diyelim o zaman:))
0 oy
(1,050 puan) tarafından
Ben kaldım cnm hemde bebeğim 2 aylikti  adetin düzenli ise kalma ihtimalin zor ama yinede imkansız degil
(59 puan) tarafından
Düzenli canım adetim senin ne kadar vardı adetine hamile kaldığında
(1,050 puan) tarafından
Iki gun vardı prezervatif delik çıktı bizde tutmaz dedik ama şimdi 11 aylık oldu (lohusaliktan sonra 1 defa adet oldum sonra gebe kaldım) yeni doğum yaptığım için yumurtlama düzensiz oluyormuş demek ki o zamn yumurtlamissin dediler
(1,050 puan) tarafından
Ertesi gün hapı var 8 saat emzirme isterse  onu alabilirsin ella değil ama o 72 saat
0 oy
tarafından

O zamanlarda doğum oranı çok az olur yanı düşüktür şansa kalmış bişey aslında erken yumurtlama Yaşarsan olabilir eğer bu gün se eczaneden hap alabılırsın adını unuttum şuan da içinden 1 tane çıkıyor ya hamile kalmayı onlemesı için biraz pahalı ama istemiyorsanız alın derim 

Ertesi gün hapı :D
(59 puan) tarafından
Oğlumu bı tek  gece emziriyorum canım bı sakıncası olur mu gündüz içsem komşum da sormuş geçen yıl bı hafta emziremzsin demişler
tarafından
ben 24 saat biliyorum ama yanlış bir yönlendirme olmasın emzirirken hiç kullanmadım
(59 puan) tarafından
Peki Sağol cnm:))
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Var ilk kızıma ben öyle hamile kaldim geç döllenme oldu insalalh senin olmamıştır ama oluyor yani 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
0 oy
1 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler