0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (1,628 puan) tarafından
Kizlar bebek kurani gibi bisey okutmak istiyorm ne yapabilirim yemek pilav sarma tatli kesin yemek olarak ne yaapbilrm 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben oglum sunnet olunca mevlud okuttum.peynirli,kiymali,patatesli pide yaptirdim kim ne severse onu yesin diye yajina salata ve helva yapmistik 
(1,628 puan) tarafından
Irmik mi un mu peki irmik sanki dha kolay
tarafından
Un helvasi yapmistik icinede azicik irmik koymustuk
(1,628 puan) tarafından
Un helvasi biraz ugrastiriyo ya irmik dha kolay olur diye dusunuyorm
tarafından
Nasil kolayina gidiyorsa oyle ysp
(1,628 puan) tarafından
Hii oyle yapcam bakalm hayrlisi
-Reklam-
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Yemek olayına hiç girme pide ayran tulumba aynı masrafa gelecek zaten illaki yemek dersen pilav et sarma yeterli canm 
(1,628 puan) tarafından
Canm et im hic yok disardan alsam az olcak yine yetmicek nohut flan olurmu acaba
(2,936 puan) tarafından
Yani böyle mevlutlerde et olsa daha iyi olur cnm sonuçta misafirler gelecek ayıp olur kinarlar aslnda zorunluluğun yok ama pide ayran daha pratik oluyor bebekle km uğraşacak
(1,628 puan) tarafından
Dogru soyluyosun da canm pilav tavuklu olcak zaten bide yabanci kimse yok ayiplicak esim in tarafi cok et yemegi flan yapan kisiler degl yani ayiplamazlar dye dusunuyorm benm de bitek halam gelcek zaten o da zorluk cekiyim istemez pide ayran olsa sadce o da hani hic ugrasmams gibi oluyo baska bsey yapmasam
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Bende oğlumun sumetti var ara tatilde Kasım ayında kuran okutucam babam kasap kendisi tas kebabı yapacak ayran pilav sarma tatlı. Bide mevlid hediyesi yaptircam  780 lira tuttu emre ve alparslanin sünnet hatırası diye 
(1,628 puan) tarafından
Hediyelik bsey yaptrmicam ya bna gereksiz geliyo ha hatira olarak cok guzel ama kendin saklarsin baskasi atar o geliyo hep aklima gerek duymadim oyuzden ben de pilav nohut helva sarma dusundum nohut olmasa mesela salata olsa olurmu
(1,281 puan) tarafından
Olir niye olmasın bende büyük oglanda  pilav sarma tavuk Salata yapmıştım
(1,628 puan) tarafından
Tavuk u nasl yaptin canm
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Kaç kişi gelecek. Bence tavuklu pilav ayran. Et çok pahalı. Kalabalık olacaksa çok pahalıya patlar sana. Tüm tavuk haşlayıp suyuyla pilav yapsan hem lezzetli hem Güzel olur. Ayran bir de. Yeterli bence. Tatlı da şerbetli bir tatlı. 
(1,628 puan) tarafından
Tavuklu pilav
Nohut yemegi
Sarma
Helva dusundum ama nohut fazla mi olmus oluyo acaba onun yerine salata yapsam
(9,109 puan) tarafından
Nohuta gerek yok bence. Salata daha iyi olur
(1,628 puan) tarafından
Cidden mi o dha iyi olur benim icin de aslinda sarma pilav faln cok olcak cunku nohut olmasada olur dmi
(9,109 puan) tarafından
Evet olmasa da olur bence gerek yok. Salata daha iyi olur. Hatta tavuk pilav ayran bile yeterli bence. Üstüne tatlı bir de
(1,628 puan) tarafından
Bakalm ya bu hafta yapabilcegm de kesin belli degl dha parami alamadm
0 oy
(12,235 puan) tarafından
Ben okuttum kizima. Tavuk pilav tursu koyduk yanina borek bide annem sekerpare yapti. Ayran. Sonrada lokum tuttuk. Mesrubat verdik
(433 puan) tarafından
Hangi şehirdesin
(1,628 puan) tarafından
Gebze
(433 puan) tarafından
Hım teşekkür ederim bursa da ise ben de evde çalışmak istiyorum da bulamıyorum pek tanıdığım yok. Dılarıda çalışmama eşim izin vermiyor. Evde de bunaldım değişiklik olur diye düşünüyorum hem biraz da kazancım olur
(1,628 puan) tarafından
Kiz bende burda nekadr is aradim bulamadm 3 sene sonra buldum bu isi ama bunu bulduktan snra fark ettm ki evimin bir kac sokak ilersinde evlere is veren bi dukkan varms bnce sende bulursun ya dikkat et etrafna sor flan illaki bulunr
(433 puan) tarafından
İnşAllah :)
0 oy
(649 puan) tarafından
Biz annemle beraber, anneannem için yaptik köydeki evinde. Mercimek çorbası,pirinc pilav, sarma,karpuz, ayran verdik. Birde ben un helvası bastım. tablod tabaklarla verdik bu köpük olanlarla. Birde lokum dagittik sonunda. Güzel oldu. 
(1,628 puan) tarafından
Benm ki sadce tavuk lu pilav sarma helva nohut yemegi dusundum seninki cok cesitli olms
(649 puan) tarafından
Biz pilavi tavuklu yapinca yanına ekstra sulu yemek koymadik. Ama corba tercih etmiştik. Sizinkide iyi bir menü yeterlide bence
(1,628 puan) tarafından
E zaten sizin menu cok mus sulu yemek olsaydi fazla olmus olurdu
0 oy
tarafından
et pilav yada tavuk pilav.. serbetli tatli ayran yani dediklerin givi
(1,628 puan) tarafından
Sarmayla nohut yemeyi de dusundum yanlarina cokmu olur
tarafından
yok notuha gerek yok
(1,628 puan) tarafından
Hii ozaman yapmiyim
0 oy
(4,003 puan) tarafından
Ben bugun okuttum ogluma. Tavuklu pilav, tatli, tursu birdd yaprak sarma yaptik. Yaprak sarma yerine su boregi de yapiyo bizimkiler birde ayran veriyoruz.
(1,628 puan) tarafından
Ben de ayni bi sekilde yapcam da tatli helva olcak bide bunlara nohut eklesem fazla mi olur ki
(4,003 puan) tarafından
Nohuta bnce gerek yok
(1,628 puan) tarafından
Salata nasl olur nohut yerine
(4,003 puan) tarafından
Eger borek veya dolma yapmayacaksan olabilir
(1,628 puan) tarafından
Sarma yapcam o kesin de borek yapmayabilrm
0 oy
tarafından
Önümüzdeki ay bende hem bebek mevludu hem ev mevludu yapacağım pide ayran dagiticaz birde gelen misafirlere çorap verilir bizde 
(1,628 puan) tarafından
Ben hediyelik vermcem de
Tavuklu pilav
Nohut
Sarma
Helva
Dusunuyorm
0 oy
(3,892 puan) tarafından
Bence mevlutte Tavuklu Pirinçli Pilavi ayran güzel bir domates salatası birde tatlı yeterli extra daha birsey yapmaya gerek yok.

Eğer çok kalabalık olacaksa biz lahmacun yaptırıyoruz dışarıdan yanında ayran sadece.
(1,628 puan) tarafından
Cok kalabalik degl de aklimdakiler sunlar
Tavuklu pilav
Nohut
Sarma
Helva
Meyvesuyu
Bunlar nasl gereksiz olan varmi
(3,892 puan) tarafından
Kendi yormayacaksan yeterli bence hatta pilavi nohutlu tavukluda yapabilirsin
(1,628 puan) tarafından
Nohut yemegi yapmasam pilavin icine nohut koysam bunlarin yanina salata yapsam nasl olur
(3,892 puan) tarafından
Gayet iyi olur bence
(1,628 puan) tarafından
Sagol oyle yapiyim ozaman hem ugrasmams olurm

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 101 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Baranın annesi (1,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
10 Eylül 2024 Aile kategorisinde Damla berna (2,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (315 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,172 cevap

36,597 kullanıcı