0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (964 puan) tarafından
Herzamanki gibi balkonda geziniyordu bir ses geldi koştuk balkondan düştümü emin olamadık evi aradık evde yoktu dışarı talan ettik bulamadık 2. Kattayız ağlamaktan helak oldum kızlar kedim çok uzağa gidermi veya gitse döner mi ?? :’(

6 Cevaplar

0 oy
(2,786 puan) tarafından
Bence döner boşuna üzme kendini 
(964 puan) tarafından
Çok aradık heryeri aradık seslendik mama poşeti sesine gelir onu bile denedik yok gelmedi en az 7 kez çevreye dağıldık baktık yok işte british kedim evcil dışarıda parçalarlar acmı ne yer ne içer alışık değil :’(
-Reklam-
0 oy
(784 puan) tarafından
Ev kedisiyse pek uzaklasacagini düşünüyorum çünkü daha önce  bizim kedimizde iki yere balkondan düştü.  Evin çevresinde bulduk
(784 puan) tarafından
Bizim evde girişin ustuydu  bı kerede o zamn biraz daha ufakti evi talan ettim bulamadım çok üzüldüm  oglen ikindi arası kayboldu akşam çıktı ortaya meğerse bı yerde uyuya kalmış bn düştü zannetmiştim o zamn
(964 puan) tarafından
İnşallah öyle olur sabah ilk ışıkta yine bakıcam etrafa pes etmicem ilan verdirecem :’(
(784 puan) tarafından
Komşularınız kediniz olduğunu biliyorsa onlarada sorun belki bı bilen gören çıkar umarım bulursunuz bnde daha önce yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi Allah bizimki uzun surmuyor bulmamiz
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Yaralandıysa dönemeyebilir ne yazık ki. Yüksekten düşme vakalarında genelde göğüs kafesi ve özellikle çene kırıkları ile çok karşılaşıyoruz. Kedi o can havliyle koşmaya başlıyor malesef ki bir yerde de düşüp kalıyor. Bu yüzden kedi bakılan evlerde sineklik ve balkol korumalığı şart şart şart 
(964 puan) tarafından
Yok bizim evde sadece pencere güvenlikli balkonda yok balkonumuz çok büyük maddi sıkıntılardan yapmadık ölmez dimi ölmesin dayanamam :’( ağaçlara tutundu belkide hızını yavaşlattı öyle bıraktı kendini çünkü ses duyduk
(5,451 puan) tarafından
Çıkıp ararsanız daha faydalı olur en azından yaralı ise bulabilirsiniz.  Keşke hiç çıkmasına izin vermeseydiniz :( kedilere güven olmuyor malesef. Hele kısır değilse falan
(964 puan) tarafından
En az 7 kere detaylı aradık çevreyi evi heryeri biryer bırakmadık bulamadık mama sesine bile gelmedi bebeğim :’( 6 aylık daha evcil dışarı bilmez kısırlastıracaktık 1 ay sonra öyle düşünüyorduk
0 oy
tarafından
Çip takılı değil miydi ? Merak etmeyin ufak çizikleri vardır sağlıklıdır. Kedilerin belli bir yükseklikten düştüklerinde paraşüt gibi olma özellikleri vardır. 4 ayak üstüne düşmüştür. Kayınvalidemlerin kedisi de 5. Kattan düştü sadece kalçası kırılmıştı. Onu da ameliyatla filan iyileştirdiler. Bir yeri kırılmış olsaydı hareket edemezdi zaten. 
(964 puan) tarafından
Rabbimden tek isteğim onun bize sağlıkla geri gelmesidir kayınvalidenlerin kedisi nasıl geldi bizimki hemen kaçmış o yüzden bulamadık talan ettik heryeri yok perişan olduk
tarafından
Kendi gelmedi biz indik aldık. Kalçası kırıldığı için hareket edememiş. Zaten amacı da kaçmak değildi kuşları kovalamaktı. Çip taktırmadınız mı ?
(964 puan) tarafından
Çipi çıktı taktırcaktık tekrar :(( yokluğu çok acı bu gece zor geçecek benim için
tarafından
Çipi nasıl çıktı kız. Derinin altına onu takıyorlar.
0 oy
(3,144 puan) tarafından
Düştüyse korkup saklanıyor da olabilir,ablamın kedisi de düşmüştü evin çevresindeydi ama korkudan sesi çıkmıyordu ,öyle olmuş olabilir belki
0 oy
(1,759 puan) tarafından
Benim kedim de öyle yapıyordu atlıyordu balkondan üç gün sonra geliyordu. Kızana mi geldi? O yüzden gitmiş olabilie.

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 439 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde prensbioglum (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 903 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Damlagk01 (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 285 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Serennn (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 634 göst.