Sevmediklerinize söylemek istediğiniz birşey var mı?
Bu senin sevmeyen halin mi ölmesini isticen ama toprak altında rahat etmesini dilicen:) kız valla ben dusmanima bile ölüm dilemem yer yüzünde cekebildigi kadar acı ceksin hirpalansin isterim bunu istiyorsam zaten bana çok kötülüğü dokunmuş demektir Mahserde iki elim girtlaginda olcak :):)
Uzaktan çok iyisiniz, daha da uzaklaşin.
Ara sıra kullan o beynini yan etkisi yokmuş :)))
Klavyedeki boşluk tuşu gibisin çok yer kaplıyorsun ama işte boşsun :))
Canımı yakacak kadar güçlü olanın sonuçlarına katlanacak kadar gücü olmalı.
Ana sütüyle adam olamadıysan, inek sütüyle ancak öküz olursun.
Sevmiyorsam sebebi sizsiniz :D
Yüzlerine karşı seni hiç sevmiyorum demek istiyorum :)))
ben genelde susuyorum ise yariyo tavsiye ederim onlari yok saymak delirtyo :)
Benim hayatımla ilgileneceginize birazda kendin hayatınıza bakın bokun icinde batıyonuz haberiniz yok
Benim hakkimda ne dusunuyirsan allah sana bin katini versin insallah :))
Çok söylenecek sözler var için çok dolu ama sadece onları Allah'a havale ediyorum alından bulsunlar bu güne kadar ses çıkarmadan sessiz kaldım hepde evimin içine müdahale eden çok oldu bundan sonra sen kim olursan ol evimin dışında birisin dış kapının dış mandalisin derim yada Allah biliyor görüyor söyleyecek bı sözüm yok seni karşımda daha fazla küçülmüş görmek ve hiç görmek istemiyorum derim
Sevmedigim insanla pek muhatap olan bi tip degilim sevmiyorsam cani cehenneme benden ailemden uzak olsun o kisi baska bisey demem ne agzimi dilimi yorcam
Kendine yapilmasini istemedigin bir seyi baskasina yasatma :)
Allah belasini verse full hd izleyecegim insanlar var :Ddddgg asdfghkkk :D
Sevmediklerim bi zahmet benden uzak olsun gormek istemem hic birini))
Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı :D
Öfkeme bile degmezsiniz . Pisliğinizde bogulursunuz inşallah derdim :) =D temennim de bu yönde.
Canın cehenneme dostummm ;)
403,976 soru
12,101,982 cevap
36,417 kullanıcı