0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (869 puan) tarafından
Eşimle kavga ettim inşaallah kardeşinde benim yaşadıklarımı yaşar şiddet görür dedim onun yüzünden hamile iken şiddet gördüm sonra çok pişman oldum tövbe ettim günaha girmişmiyim

4 Cevaplar

+1 oy
(11,027 puan) tarafından
Samimi tövbe temizler insanı inşallah
(869 puan) tarafından
Zaten onuda eşimin canını acıtmak için dedim içimden gelerek değil
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Vallahi baci ben hak edene bana yaşattıklarını yaşamadan olmesinler benim.ahim onların üzerinde kalsın görümce sürekli Allaha havale et diyor ama benim.ahimi vs rabbimm onlara birakmasin diyorum.pismanda deglnm
(2,382 puan) tarafından
++++++
(869 puan) tarafından
En iyisini Allah bilir demek daha güzel bence bedduadan korkuyorum
0 oy
tarafından
İnşallah Allah duanı kabul etsin diyebiliyorum sadece.  Niye günaha giresin ki insanın canı yanmadan kimseye ah etmez..
(869 puan) tarafından
Çok çektim ama kimsenin çekmesine sebep olmak istemem benimde kız kardeşlerim var bedduam onlara dönsün istemem kimsem yok zaten
tarafından
Sen niye sebep olasın ki. Bu dünyada kimse yaşattığını yaşamadan ölmez canım hiç kendine dert etme.
(869 puan) tarafından
Rabbim herkesin kalbine göre versin diyelim o zaman neler etti bana kıskançlığından
tarafından
Amin diyelim o zaman
0 oy
(2,382 puan) tarafından
Ahım yarina kalsın ama yanına kalmasın inşallah çok kırıldıklarımda oldu sabaha kadar ağladığım daa ölüm herkese varsa bana da var kimse kusura bakmasın yaşattıklarını yaşamadan ölmesin kimse. 
(869 puan) tarafından
Olacaksa da benim yüzümden olmasın ben Allah'a havale etmek istiyorum benden çocuklarımdan uzak dursunlarda

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 438 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 564 göst.