0 oy
358 göst.
Aile kategorisinde (1,415 puan) tarafından
Kızlar 2.5 sene olacak. Evleneli. 1.5 yaşında kızım var. Eşim evlendiğimzden beri işe giderken mutlaka beni öper gider. Kızım doğduğundan beri de öyle tabi önce kızını öperde o ayrı mesele :)) son 2 gündr Kızım kucağımda hadi yanağını uzat baba öpsn seni diyorm. Eşim öpüyor sonra benim yanağımı yaklaştiriyor öp diye. Ya o kadar hoşuma gitti ki bu davranışı hangi ara büyüdün sen diyorm  :))

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
alismis cocuk.. ne gosterirsen onu aliyor
-Reklam-
0 oy
(13,602 puan) tarafından

Maşallah prensese ☺️♥️

Kiz çocuklari başka oluyormuş canım. 16 aylık Defne anneyi öp deyince öpüyor beni başka kimseyi öpmuyor geçen babasına yaptı bi kerecik oda :)

Kül evinde göreni yapar

0 oy
(11,033 puan) tarafından
Çocuğunun böyle sevgi ortamında büyümesi hepiniz için büyük kazanç :) maşallah fıstığa
0 oy
(16,971 puan) tarafından

Benim kızım da öyle o direk söylüyor anne hadi kalk babam ise gidiyor git öp diyor :D

0 oy
tarafından
aylardır babası işten gelse kucağına ilk onu alır öper sonra beni tutar babasına yaklaştırır önce kendisi öper sonrada babasına gösteriyo öp diye küs olsak barıştırır valla:)
0 oy
(17,112 puan) tarafından

Seninde gönlünü yapıyor :D annesi ama öncelik onda jsjsjsjsjs 

0 oy
(773 puan) tarafından
kız evlatları anne baba arasını çok ısıtıyor.Erkek evlatlar problem yaşatıp anne baba arasını soğuk tutabilir hele gelin de araya girince.Gelin karı koca bol sohbetinden de rahatsızlık duyar
0 oy
(17,152 puan) tarafından
Ne güzel canım benim ki de 2 yaşına yaklaştı babası öptüğünde bazen o da öpmek için geliyor bazen bize küsüp içeriye kaçıyor:))
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Benimkide 3 yaş olcak bazen öp der bazende o benim kocanım diye ortada dolanır:)))
0 oy
(123 puan) tarafından
Ben kaynanayla birlikte oturuyom yeni evliyken sabah kapıdan savuştururken kapının önünde gizlice öpüp giderdi oda bikaç ay sürdü sonra kaynanalı ev tabi unuttuk hepsini hiç yaşayamadik cicim ayını

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,109 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
23 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 392 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde meraklianne (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 259 göst.

405,973 soru

12,168,776 cevap

36,633 kullanıcı

...