Buraya yazmasam konuşacak kimsem yok çatlıcam artık bilen. Bilir ameliyatliyım ve kaynanam ve gorumcelerım gecmis olsuna gelmediler sadece gorumcelerım in mazelerı bizdeydi onu almaya gelırkn odadan gecerkn gecms olsn dedı gıttıler ne oturdular ne bırsey nasılsn ıyımısn yok neyse dedm. Kaynanamda gelmedı sadece torunu ozlemısım almaya gelırkn nasılsn dedı 5 dk oturdu ameliyat nasıl gectı ne yaptn ıyımısn yok tam dedım hıc sormadm bu zmn da gelınırmı ameliyat oldugum gunun 2 gunu gelinir ben hemn gıttım 2 saat den fazla otrdum sordum o kadr zoruma gıttık kendilerı bılır dedjm ne aradım ne sordum ne de muhatap oldm benm bulasık makinam bozuk calısmıyor 1 haftadır akşama kadr bulasık yıkıyorum şu halimle ev *** gıbı yardım eden yok o ayrı baktım eşim 1 kasa dolusu konserve şüşesi aldı geldı dediki. Annem dıyr bunları al yıka kurula temizle yarın konserve yapacağız bahcede benm beynime kan gitmedi dedm senın 2 bacın evde ne yapyr onlar niye yıkamıyor ben bu halde amelıyatlıyken bırde adetlıyken nasıl yıkıyayım bırde hep annen beni aramıyor evle ilgili seni arıyor bu evın kadını ben miyim senmisın bu kadar dusuncesız lık olmz 2 bebeyle bırde al götür dedm tartıstıktn sonra aldı gtrdu tavır yaptm geldı yıne dedm kı sen ne kadr dusuncesız sın annen gılde oyle demıyorkı bu kadın ne halde isleri düşünce evlerımdedır. Bırde onların evide bahcelı ama orda ben yokum ya enayıyım ya yardım etmek ıcın guyaa esımın dedıgı bızede verır elbet dedm benm gozum vermelerinde degıl emri vaki yapıp mecburmusm gıbı bahcesı olmasa dıyecem tm. Bana sen hainsin, ne kadr nankorsun dedı, annemle aramı acmaya calısyrsn dedı kavga etmemi ıstyrsn dedı demedıgı kalmadı tartıstık yatıı bende yatamadım msj atm esıme dedm k. B bakma cok ustune geldm konu uzamasın diye yarn kaynanam gelırse rezıl edecm