0 oy
386 göst.
Aile kategorisinde (27 puan) tarafından
32 aylık oğlum var 9 aydır 2. Ye hamile kalamadım  doktora gittim herşey normal dedı öneriniz var mı? 

16 Cevaplar

+2 oy
(7,442 puan) tarafından
Seni ayakta alkışlıyorum cesaretine hayranım valla rabbim hayırlısını versin 
(151 puan) tarafından
Bir buçuk ama gel bana sor yemin ederim bazen diyorum rabbim noluyor ben anlamıyorum bana bir işaret gönder altı kuru karnı tok gazını alıyorum gaz ilaçları kullanıyorum ama sanki etini cimciklemissin gibi agliyor. Birde atak mi ne varmış onlarda napacaz bilmiyorum.
(7,442 puan) tarafından
Kızımda oyleydi süt alerjisi varmış sonradan fark ettim gazı hiç bitmezdi uyuturdum 10 dk sonra çığlık ciğliga geri kalkardı ayyyyy çok şükür bitti o günler ama şimdide ayrı cildirtiyo
(27 puan) tarafından
Ayrica hukuk 4. Sinif ogrencisiyim☺️
(5,820 puan) tarafından
Hey masallh :)) bacim sana 2 de yetmez uc tane uc d eyetmez dort tane ver ver ver ver ver allahim ver:))
(7,442 puan) tarafından
Maşallah hakikaten :)
-Reklam-
+1 oy
(14,126 puan) tarafından
Vakti zamani var demekki hayirli bir zamanda nasip olsun insallah 
(27 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Normal cnm demek ki dahaa vakti var stres yapma sakın ol biraz oğlunda büyüsün 
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Ovulasyon testi kullan 
0 oy
(2,887 puan) tarafından
S     a    b     ı    r
0 oy
tarafından
Kafana taktığın için psikolojiktir
0 oy
(253 puan) tarafından
Sorun yoksa olur canım dert etme 
0 oy
(2,300 puan) tarafından

Çocuk Anne'nin ihtiyacı olduğu zaman gelirmiş demek ki daha beklemrn lâzım

Stres falan yapma Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman gelir stres çok etkiliyor çünkü şuanlık oğlunla zaman geçir varsa yiyecek ekmeği hayatınıza bir bebiş daha katılır:angel:

0 oy
(690 puan) tarafından
Canım akışına bırak olur ozaman benimde kızım şuan 39 aylık temmuz ayından beri korunmuyorum umursamıyorum okadar iki gün önce adet oldum hemde günümden 4 gün önce geldi bu ayda gecen ayda öyle erken oldum 
0 oy
(3,360 puan) tarafından
Ovulasyon testi kullanabilirsin
0 oy
tarafından
cnm zamani var bnde 3 sene sonra kaldim
0 oy
tarafından
Bu aralar sitede cok denk gelıyorum 2. Cocuga hamıle kalmayı ısteyıp de olmayanları, acaba korunma yontemı mı etkılıyor
(2,099 puan) tarafından
Nasıl etkiliyor olabilir ki hangi yöntemler mesela yorumun dikkatimi çekti o yüzden sordum bizde 4 aydır falan korunmuylruz mesela ama bakalım ne zaman nasip eder rabbim...
tarafından
Hap ile uzun sure korunmanın bırakıldıgında hamıle kalmayı zorlastırdıgını soylemıstı doktorum ama bakın uzun sure dıyorum 2-3 sene gibi, yıne kendı dogum doktorum spiral asla onermıyor rahmin yapısını bozuyor diye, her zaman kadının dogasını bozmadan korunması lazım dıyo
(2,099 puan) tarafından
Biz her zaman geri çekilme kullandık 2 senedir öyle korunuyoruz, ama 4 aydır bıraktık işte çikolata kistim.var hamile kalmadan ameliyat taraftarı değil doktorum da o yüzden istiyoruz işte ikinci de olsun inşallah ☹️
0 oy
(5,064 puan) tarafından
1 seneye kadar normal tatlım stres yapma keyfine bak 
0 oy
(731 puan) tarafından
Cnm özel ama sen mi korundu in eşin mi 

Sen korundaysan hap vs onlar yumurtalıkları yavaşlatıyormuş diye duymuştum 
0 oy
(3,936 puan) tarafından
Benim kız da 3 yaşı doldurdu. 6 aydır deniyoruz daha olmadı. İnşallah bu ay hamilelik haberi veririz biz de. 
0 oy
(545 puan) tarafından
Çocuk düşünene kadar nasıl korunuyordunuz ? 
(27 puan) tarafından
Spiral vardi
(545 puan) tarafından
Bendede sprial var. Spriali çıkardıktan bir süre sonra hamile kalırsın demişlerdi sprialin cikarsanda korumaligi devam ediyormus
(545 puan) tarafından
Yani ilk bir sene içinde hamile kalma ihtimali varmis

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
26 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arwen95 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
0 oy
5 cevap 199 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Naberbeybisi (3 puan) tarafından soruldu

405,979 soru

12,169,122 cevap

36,634 kullanıcı

...