Şiddetli geçimsizlik var şuan aramızda boşanmak ıstiyorum ama cesaretim yok ailem arkamda ama bilmiyorum işte. Babamı defalarca üzdüm üzüntüden kalp krizi geçirdi benm yüzümden. Bu yüzden de sesim çıkmıyor. Ama Eşim olacak merhametsiz, narsistin önde gideni.
Konuşuyorum birsuru şey anlatıyorum düzgünce dinlemiyor bile beni hatasını asla kabuk etmiyor benden hariç herkesi savunup duruyor yaptığım hicbisyi görmüyor. Değersiz kılıyor ama sorsan beni seviyor muş muş bi oğlum var boynumu büken o babasına aşık resmen:( ben napaym kizlar herseye trip atiyor bide anlık değil resmen günlerce konuşmuyor. Daha 2 saat once geldi konuşmak istedi. Konusuyor ma her cümlenin sojhnda senin yüzünden diyip bitiriyor. Ee bu nasil çözmek.... manupule edip duruyor beni. Ee neden evliyiz o zaman. süreç nasil akıl vern ama lütfen yargilamayin zaten çok kötüym yargilayan kötü bsy söyleyecek olan yazmasn cidden kaldıramıyorum artk.
Gecen ona Yazdığım mesaj
Beni seviyorsun ama beni dinlemiyorsun beni anlamiyorsun sınırlarıma saygı duymuyorsun duygularımı yargılıyorsun beni sürekli eleştiriyorsun görmezden geliyorsun çoğu zaman beni yok sayıyorsun başarılarımi küçümsuyorsun bana değer verdiğini söylüyorsun ama değer verdiğini gösteremiyorsun hep abarttigimi söylüyorsun kafamda kurduğumu düşünüyorsun beni üzüyorsun ağlatıyorsun incitiyorsun kalbimi kırıyorsun
Gerçekten beni seviyor musun
<!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_bodytext_231003_003730_260.sdocx -->
Sadecw Evet yazms