ayy süpermiş yaa çok güldüm acayip dalginmissin senn
Daha yeni oldu bu olay cumartesi günü oğlumla beraber kitap okuyacaktik soz vermiştim neyse aldık elimize kitapları okumaya başladık 30 sayfalık felan ben 6 cı safyasinda sıkıldım telefonu aldım kitabın arasına koydum sessi aldım kitabın arkasında telefonla oynuyorum neyse bnde O kitabını okuyor sanıyorum
Ben telefonla uğraşırken oda gizli gizli televizyona bakıyor du dikkatlice Bi baktım oda kitabı ters çevirmiş okumuyormuş ikimizde birbirimizi Kandırmış z çok gülmüştüm ama .
Bundan 5-6 ay önce misafirler gelmişti öyle kızımda daha küçüktü ama yoruyordu baya. Neyse abur cubur dolabımız var bizim. Misafirlerle yemek yedik sonra Tatlı çay fasona geçtik işte herkes çay içiyor ediyor eşim dedi ki mısır patlatalım tamam olur dedim çayımla kalktım yolumun üzeri diye dolaptanda mısırı alayım dedim elimdeki çayı rafa koyup mısırı aradım dolapta en sonunda buldum mısırı aldım dolabı kapadım. Sonra mısırı patlattım ettim mısır kovalarına koydum salona gittim ama çayım yok aradık ettik filan bulamadık. Kendime yeni bardak aldım ama hala aklımda ilk bardağım vardı. Misafirler gitti ben de etrafı toplayım dedim o zaman bulmuştum bardağımı. Ara arada telefonu buzdolabın içinde unutuyorum. Elimde telefonla dolabı açıp telefonu bırakıp alacağımı alıp kapatıyorum. Sonra aklımdan gidiyor telefon arıyorum
Ya benim hafızam kötüdür kendiminkilsri hatırlamıyorum iki tane anlatıxam ama bir abim Biri eşimin anısı))
Abimi küçükken kaybetmişler yok heryeri aramışlar durmuşlar çıkmamış ortaya en son kendiliğinden gelmiş nerdesin oğlum demişler tuvaletteymis meğerse seslendik niye cvp vermedin demisler o da tuvalette konusulmaz diye cevap vermemiş
Geçen günde annemlerdeyiz balkonda oturmusuz eşim benim tarafımda oturmuş annem karşıda kız kardesimde karşıda sandalyede oturmuş eşim muhabbete bir dalmış konuşuyor tabi kız kardeşim kalktı o sıra mutfağa eşimde yerini beğenmemiş ola ki annemin yanına kalkmak istedi ama olay aynen şöyle
Kalkıyor yavaşça sandelyesini kenara çekiyor sonra annemin yanındaki sandalyeyi alıyor eski yerine koyuyor diğer sandalyeyi de annemin yanına koyup güzelce oturuyor garibim nasıl dalmissa
Tabi tutamadım dilimi de dedim niye direk karşıya geçmek yerine sandalyeleri değiştirdin anlamayan da anladi güldük
Umarım anlayabilmişimdir :))
Geçen tavada bişey kızartıyorum pişti tabagı aldım bi elime bi elimede tavayı boşaltmak için tava aradım iki saat meğer elindeymiş tava
Hadi yaaa baya gitmis kafa
Ahh ahh benim bi tane ogluşum var bebeklerin biri burda oteki nerde diye olmayan cocugu aradim evde bide ac kalmiştir diye panikli panikli ariyorum hic unutmam
Katladığım çamaşırları buzdolabına dizecektim
1,502,279 soru
24,529,087 cevap
359,889 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın