0 oy
116 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (202 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba!sizce oriflame nasıl bir iş çalışıp hayrını gören oldu mu 

5 Cevaplar

0 oy
(2,443 puan) tarafından
Arkadaşım ek iş olarak yaptı ama bağlantıları çok fazlaydı çevre vs mumesildi kendisi sürekli doktorlar hemşireler bayaga ekmeğini yedi daimi müşteri oldu hep ama çevren yoksa 5 10 kişiyle olacak iş degil
(202 puan) tarafından
Evet ben yurtdışında yaşıyorum zor işte.annem memlekette yaşıyor bana yardım edeceğini söyledi.geçen 27 sipariş oldu ,bu sefer az
(2,443 puan) tarafından
Canım çünkü insanlar farklı markalara kaymaya başladı ve kaliteli ürün peşinde 300 vereyim ama kalite olsun istiyorlar Oriflame Avon bunlar artık söndü insanlar ya Gratis indirimi peşinde yada paraya kıyıp bir ürün alıp kalite peşinde çok zor oyuzden
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben bir ara yapıyordum ama sadece kendime hayrını gördüm indirimli alıyorduk herşeyi :D

(202 puan) tarafından
Neden bıraktınız
tarafından
Bilmem ki öyle saldım gitti hatırlamıyorum bile
0 oy
(44 puan) tarafından
Hepsi aynı b.k veriyor birşeyler diyosun ama ne bereket var ne hayır. Seneler önce bu işleri yapan tanıdıklar çok para kazandılar ama şimdilerde zor 
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Canim ben yaptım ama bı kaç sene önce güzel urrunleri falan bayıldım herseyine
0 oy
(17,591 puan) tarafından
Biz avon yapıyorduk teyzem oriflame. Oriflame ye göre biz daha çok satış yapıyorduk. Ne kadar satış yaparsak bize ona göre hediyeler yolluyorlardi. Ama sonradan kazik oldu zarar ettirdiler bize hep. Artık eskisi gibi değiller 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 191 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 856 göst.
18 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde kaderdemir (770 puan) tarafından soruldu