0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde (1,117 puan) tarafından
Kızlar bugün hastaneye gittim Rabbım nasip ederse perşembe günü sezeryan olcam bugün yatış işlemlerini yaptırmaya gittim ama doktoruma sormadım kaç gün kalcam diye eve gelince kaynanam söyledi artık 2 gün kalıyormuşuz hastanede doğru mu kızlar kaç gün kaldınız 

21 Cevaplar

0 oy
(12,636 puan) tarafından
Bana da iki gün demişlerdi ama sorunsuz sezaryen olanlar tek gece kalıp çıktı. Ben preeklampsi sebebiyle 3 gün yattım hastanede. 3 gecede 2 farklı kişi geldi yattı yanımdaki yatakta
(1,280 puan) tarafından
Ben şeyi merak ediyorum bidaha hamile kalırsak bu sıkıntı daha mı artcak
(12,636 puan) tarafından
Bundan baya korkuyorum, tekrarlama ihtimali varmış. Olacak diye şart yok ama olabilirmiş işte. Eğer hamile kalırsak doktoru en başından bilgilendirmek lazım.
Benim gebelikte hiç sıkıntım olmadı. Sadece ödemim vardı. Tansiyon son hafta çıktı, birden kanamam oldu öyle gittik hastaneye doğum yaptım. 5-6 saat sürdü doğum, çok kötüydü o süreç. Bir daha yaşarım korkusuyla ikinci çocuğu yapar mıyım emin değilim
(1,280 puan) tarafından
Benim için de çok zordu 18 19 larda geziyodu tansiyonum hiç hatırlamak bile istemiyorum benim ilk gebeligimde vardı ama fazla değildi hiç sıkıntı olmadı ama hep kontrol altindaydim bunda en başından beri hep söyledim hiç bı değerlerimi olcmediler birden patlak verdi ödemlerim çok fazlaydı zaten çocuk düşünmüyorum ama olurda kazara olursa çok korkuyorim
(12,636 puan) tarafından
Allah'tan gelirse basım üstüne ama bile bile yapacağımı hiç sanmıyorum
(1,280 puan) tarafından
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(12,539 puan) tarafından
Ikisindede 1 geceden sonra iyiysen cikaralim dedi doktorum ama benim ikisindede omzumda kas agrisi oldu 1 gece daha kaldim
(12,539 puan) tarafından
Benimde oglum vardi evde canim ama aklim hic kalmadi valla kayinvalidem ve esim yaanindaydi. Esim 2 gun boyunca surekli aldi hastaneye geldi eve goturdu geri getirdi gezdirdi falan. Gecede esimle uyumus :) bende dinlendim annem hastanede yanimdaydi
(1,117 puan) tarafından
Bizde öyle yapcaz canım eşimle kaynanam bakacak annem yanımda duracak eşimle bende duruyor zTen başka kimseyi istemez eşim çok güzel bakar ama yine de işte bugün hastaneye gittim geldim anne ben seni öşledim diyip sarılıp sarılıp öpüyor o böyle yapınca istemsizce ağlıyorum
(12,539 puan) tarafından
Yanina getirsin canim esin sık sık benimkide 29aylikti dpgum yaptigimda eve gelince daha zor oldu cunku surekli kucak falan istiyodu e dikislisin asiri zor
(1,117 puan) tarafından
Devlet hastanesi canım belki almazlar yanıma
(12,539 puan) tarafından
He evet devlet sikinti olabilir canim. Insallah tez vakitte cikarsin
0 oy
tarafından
Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim 
(1,117 puan) tarafından
Hülyoss çok sağol dua et bana çok korkuyorum
tarafından
Dualarım seninle canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuşursun yavrunla kuzum korkma sen çok güçlü bir annesin bunu unutma ❤
(1,117 puan) tarafından
Hülyoss çok sağol çok korkuyorum hem heyecan hem korku çok kotu oluyorum
tarafından
Korkma kuzum dualarım seninle Allahin izniyle çok güzel olacak her şey iyi düşün ki iyi olsun balım
Prenses mi geliyor
0 oy
(17,759 puan) tarafından
Normal doğumda 1 gün sezaryen doğumda 2 gün diye biliyorum 
(1,117 puan) tarafından
Ben kızım da bir gün kalmıştım sezeryan oldum ondada ama artık 2 gün diyolar inşallah 1 gün kalırım
0 oy
(554 puan) tarafından
Devlette 2 gün canım. Yatıs işlemleri demişsin ne yaptım hastane de 
(1,117 puan) tarafından
Yani geçen haftada gitmiştim EKG falan çekmişlerdi anestezi doktoruna göründüm dün gittiğim de de doktor muayene etti nst istedi o gerekli kağıtları hemşireye verdim hemşire soru falan sordu imza attırdı öyle yani
(554 puan) tarafından
Kaçıncı hafta da gün verdiler canım muayene eden kadın doğum doktoru mu günü veriyor
0 oy
(2,360 puan) tarafından
İlk dogumumda  2 gece kaldım devlette oldum 2. So özel de yaptım 1 gece kaldım 

Sağlıkla gelsin canim
(1,117 puan) tarafından
İnşallah bende bir gece kalırım ya
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Ben normal doğumda 6 gün kaldım 

Bu defa sezeryan olacak bakalım ne kadar kalırım bende merak ediyorum 
(1,117 puan) tarafından
Neden 6 gün cnm
(1,460 puan) tarafından
Doğum çok zordu canım makata kadar yirtildim
Çocuğumda yoğun bakım da 12 gün kaldı
O sebeple bu defa sezeryanla doğum düşünüyorum
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Özelde aezeyan oldum 2 gün kaldım canım  
(1,117 puan) tarafından
Kimi 2 kimi 1 diyor akljm karıştı
0 oy
tarafından
Kız yok ne iki günü ben gece gittim sahaba karşı 5 buçuk gibi doğurdum o gece yatış hakkım da vardı öğleden sonra çıktım evime geldim kendini iyi hissedersen eve gelirsin ama gazına bakıyorlar gaizn çıkmamışsa bırakmazlar bide sakın eve gelmek için evet gaz yaptık deme yengem evde ölümden döndü o yüzden 
(1,117 puan) tarafından
Yok canım öyle bisey yapmam korkarım
0 oy
tarafından
Hahaha ben sezaryen oldum ilki özeldi 1 gece kaldım taburcu olduk ikincide devlet hastanesi ben ertesi gün ayağa kalkıp bankoya sordum iki gün dedi sok oldum o kadar sinirim bozuldu ki birde kızım küvezdeydi çıkışta alabildik hamdolsun 
(1,117 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kuzum napim 2 gün derlerse yapacak bisey yok
0 oy
(3,603 puan) tarafından
İyi isen bir gecede çıkarıyor üst kat komşum yeni doğum yaptı bir gecede çıkardılar 
(1,117 puan) tarafından
İnşallah bende 1 gece kalırım
0 oy
(2,265 puan) tarafından
20 gün önce yaptım bir gece kaldım 
(1,117 puan) tarafından
İnşallah bende 1 gece kalırım
(2,265 puan) tarafından
İnşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Benim gittiğim hastanede normal doğum 1 gün sezaryen 2 gün kalıyo canım büyük ihtimalle sende 2 akşam kalırsın 
(1,117 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kuzum napim 2 gün derlerse 2 gün kalırım
(6,897 puan) tarafından
Aynen canım iyi olunda
0 oy
(5,187 puan) tarafından
1 gün kaldım  oda kalmayacakdim  eşim kal dedi normal dogum  yaptım  
(1,117 puan) tarafından
Maşallah canım ne güzel
0 oy
(5,333 puan) tarafından
Eski doğum yapanlar olmazmi.d sağlıkla kucagina al
(1,117 puan) tarafından
Kız yeni çıkmış böyle bisey öyle dediler ondan dedim :) sağol kuzum Allah razı olsun
(5,333 puan) tarafından
20de sezeryan oldum aksam 11.10da ertesi gün akşam 9.40tamam kendi isteğimle ciktim
0 oy
tarafından
Sezeryan 2 gün kalınıyor 
(1,117 puan) tarafından
2 gün derlerse bende 2 gün kalırım kuzum napim
tarafından
Ben 2 gün kaldım çok sıkıcı ama yapacak bir şey yok sağlıkla al bebeni
0 oy
tarafından
Soyleki normal dogumda bile 24 saat dolmadancikma izni yok kovitten sonrada sezeryen iledogum yapan hastalarda 24 saat sonra cikarildi gecen cuma  aksam 7 gibi karşı  komsum sezeryan ile dogum yaptı pazar sabhi cikti
(1,117 puan) tarafından
Anladım kuzum 2 gün derlerse bende 2 gün kalırım
0 oy
(420 puan) tarafından
48 saat sonra çıkarıyorlar bizim burda eğer herhangi bir sorun olmazsa.3 ay önce sezeryan oldum pazartesi akşam doğum yaptım Çarşamba akşam çıktım Allah kolaylıklar versin sağlıkla al bebesini inşallah 
(1,117 puan) tarafından
Bende 2 gün kalırım kuzum napim . Sağol kuzum bu arada
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Bir gün kaldım özel hastaneydi
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Toplam 3 oluyor 

Yatış yaptığın gün 

Doğum yaptığın 

Ve doğumun ertesi günü

Bende sezeryan oldum doğumdan sonra kendi isteğim ile evime geldim çünkü önemli olan kaka yapmak ve gaz çıkartmak bunlar oldu diye doktorum çıkabilirain sen bilirsin demişti

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 336 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Eda123456789 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kubbraa (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 202 göst.
0 oy
41 cevap 507 göst.
9 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,307 puan) tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,415 cevap

37,693 kullanıcı

Kategoriler

...