Eminmisin eşinin başka şeyle kendi işini halletmedigine yani biraz saçma bir cümle kullanmış bence takipte kal normal değil
Canim dogumdan sonra erkeklerin bircogunda isteksizlik oluyo ama siz 9 ay iliski olmadan durunca adam dogal olarak o duzene alismis istek olmasi icin senin daha acik alman lazim utanmaman lazim istemesine sebebiyet vermen lazim benim esimdede erken bosalma sorunu var malesef bide bana kizar sen yaklasmadin uzattin arayi ondan oldu der bende inanki hic bisey anlamiyorum 6 yillik evliyim 20 yi gecmez zevk aldigim iliski ama ben soyluyorum esime kiziyorumda kendini dusunuyosun hep diyorum tamam bidakine oaz diyo kabul etse bi hastaneye gitse hic fena olmicak ama bilmiyorum ben hatta yemegine ilav falan katmayi bile dusundum ama korktum
Gercekten cok yorgunlarken tempolu olduklarında istekleri olmuyor hiç takma kafana kendi haline brak sni anlayablıyorum ama eşin sna anlayslıysa istedgn yere gitmene izin veriyorsa sni aldatmıyorsa bosver ilişki olmasın bugün okdr doluyum ki cok şey yaşadım keşke eşimin tek sorunu yatak olsa bn hiç yapmasam da blmm
1,492,994 soru
24,394,527 cevap
349,611 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın