Dogum için annemlere geldim ne iş güç ne yemek yapıyorum
Bnde ayni sekil midem bulana bulana yaptim yaim gelirken ac kalmasn die yapma da dio icim icim etmio ayagi kalkmam lazim doktor hicbi os yapma dedi ama icin rahat degil
Ah benim kiz hasta ya atesi çıkıyor habire. Yarina gecmezse yine dotkora goturcem artik. Yemegim var valla olmasa da onemi yok su anda
Bnde ayni sekil midem bulana bulana yaptim yaim gelirken ac kalmasn die yapma da dio icim icim etmio ayagi kalkmam lazim doktor hicbi os yapma dedi ama icin rahat degil esim kiziyoda kendimi tutamiyorum
Bitti cnm bende bittim yarın yine aynı isler
Ayyy öldüm öldüm anam ağladı attım kendimi kanepeye 2.80 yatiyorum yarında cam silicem
misafir gelcek diye temizlik yemek yap cocukla ilgilen onlarin isleri ciksin zalımsın dunya sinirlendim kizimi uyutup uyuycam uyursa
Bende bugün anca yemek yaptım çamasır yıka ser dür
Yarına süpürge toz ütü var
3 bucuk aylıı kızım var durmuo boş zamanda anca bu kadar yapılıo nerde o eski merall düşeni havada yakalardım şimdi kırılan kırılsın diom tek kızım uyusun rahat etsin ama eski günlerimi özlemedim değil inşallah biraz daha büyüyünce düzene girerim
Çoktan bittiiş ama bende bittim. Yarının misafir menüsünü bile yaptım hamaratlıkta sınır tanımam
1,502,502 soru
24,532,665 cevap
360,046 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın