0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bunu geçen yıl annemelrin ordan ormandna çektik ama tutmadı geçen bahardan beri kuru ablam yinede bir umut atmamış 7 ay geçti kuru agactan yeşermis görünce icim tuhaf oldu ❤️

image

10 Cevaplar

+1 oy
(5,162 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Şüphesiz bunda gerçeği görebilen ve idrâk edebilenler için büyük bir ibret vardır. Nur suresi 44 ayet ☺️❤️

tarafından
Evet tam yerinde bir ayet oldu teşekkürler ❤️
(5,162 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
-Reklam-
+2 oy
(1,080 puan) tarafından
Görmeyenler için çok ibret vardır ama görmek istemiyorlar 
tarafından
Bazilari at gözlüklü malesef Allah ıslah etsin
0 oy
tarafından

<3Kurban olduğum Rabbım 

tarafından
❤️ mucizeleri çok ya
0 oy
tarafından

Böyle mucizeler rağmen inanmıyorlar işte :) saygı duyuyorum herkesin dinine tabii ki ama her zaman şükür ediyorum Rabbim beni müslüman olarak yaratmış öyle bir aileye uygun görmüş ❤️

tarafından
Elhamdülillah canım ❤️ Allah şaşırtmasın  biz 7 ay bekledik bak hadi öyleyse biz yesertebilseydik
tarafından
Kudret ❤️ ama fotoğrafta çok anlamlı ya her kötü şeyin en güzel kapısı vardır gibi valla fotoğrafın bana umut oldu kız iyi ki attın içim umutlandı
tarafından
Ayy mutlu oldum şimdi ❤️ ben dag kekigini çok severim çok üzülmüştüm o tutmayınca ama üzerinde de direk Allah'ım ne büyüksün dedim biz ne bitki besini ne ilaçlar döktük de tutmadı onun emri yeter belkide evet bazı şeyler yeniden doğar hayatımızda
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Çok manidar 
tarafından
Evet canim
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Ne kadar anlamlı değilmi rabbim m can verirse yaşar ❤ 
tarafından
Diyorum ya gücümüz yetseydi nerdeyse bir senedir biz yesertirdik onu
0 oy
(6,713 puan) tarafından

Ne kadar ibret alınması gereken bir görüntü aslında :angel:

tarafından
La soplat nedir :D Yarabbim ahahah bende yağmur yağsın diye dua ediyorum neyseki serinledi hava kışı özledim ya
(6,713 puan) tarafından
Sjsjs ağzım alıştı bi kere sevgi demek bı garip geliyor sjsjsjjs
tarafından
Ah Hümeyra ah biri karnimda tepiniyor biri kucağımda:ad
(6,713 puan) tarafından
Daha iyi günlerin bu günlerin tadını çıkart :))))  bak benim halime huniyi taktım kafama biri kucagimda emiyor diğerine ela lale el ele diye ödev yaptırmaya çalıyorum:))))) bı yandan kalem defter kavgası yapıyorlar amaaaaannn sorma halimi ne haldeyim
tarafından
Korkunun ecele faydası yok:D olan oldu artık ama bu doğumdan sonra olabilecek tüm kaza ihtimallerini ortadan kaldırmam gerek
0 oy
(152 puan) tarafından

image

benimde çiçeğim geçen sene kurumuştu bnde atmaya kıyamadım şimdi bu halde 
tarafından
Yaaa umut hep var demekki ❤️
0 oy
tarafından
Bazen bir seyler icin cabalasak da olmuyor ama Allah isterse bir seyin olmasi icin engel yok ♥️
tarafından
Evet ne kadar uğraştık ama diyorum ya inanmayanlar gücü kuvveti yetiyorsa hayat versin
0 oy
tarafından
Ya cokk guzell
tarafından
Evet ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 187 göst.
18 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annesiseverkizini (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 3,460 göst.
0 oy
2 cevap 187 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,537 soru

12,275,599 cevap

37,735 kullanıcı

Kategoriler

...