0 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (208 puan) tarafından
Arkadaşlar ben yurtdışında yaşıyorum annem babam vatanda.Perşembe babamın doğum günü.59 yaşı oluyor.ama hiç göstermiyor yaşını.bugün aradım konuştum dedi nesini kutluyorsun ben sevinmiyorum falan.beni çok üzdü onun şu lafı ağladım hatta.onların şöyle demeleri beni üzüyor annem babamın yaşlanması beni üzüyor.baktı üzülüyorum lafı değiştirdi.ama ben unutamıyorum.bir arkadaş vardı bana söylerdi”kendi yaşımın çoğalmasından değilde ebeveynlerimin yaşlanması beni üzüyor”

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
O kadar katılıyorum ki yüzlerine her baktığımda kırışıklıklarını gördüğümde içim gidiyo Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin 
(208 puan) tarafından
Amin İnşaAllah
-Reklam-
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Bende gurbetteyim en çok kalbimi kıran şey annemin ve babamın doğum günlerinde yanlarında olamamak her doğum günlerinde ağlarım.. Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin onlara inşallah 
(208 puan) tarafından
Son kez 50,51 yaşlarında yanlarında olmuşum amin İnşaAllah
0 oy
tarafından
Hiç bu açıdan düşünmemiştim bugün oğluma baktım şöyle kendi kendine oyun kuruyo oynuyo konuşmaya calisiyo biseyler yapiyo daha yeni doğmuştu küçücük oğlum buyuyo ama ben yaşlanıyorum benim anam babam yaslaniyo hiç böyle düşünmedim 
(208 puan) tarafından
Hayatta öyle şeyler var mi bizim elimizde değiller.onlardan biri de şu zaman.
0 oy
(20,739 puan) tarafından
Arkadaşının dedigi çok doğruymuş. Ben de oyleyim
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Bizde peşlerinden gidiyoruz kuzum 

Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah tüm anne babalara 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 116 göst.
0 oy
7 cevap 137 göst.
+2 oy
12 cevap 192 göst.
9 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,699 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,538 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,392 soru

23,649,615 cevap

308,382 kullanıcı

...